Paieška
Paieška skyriuje
Keliuose kone kasdien sutinkame sunkvežimius, tačiau retai kada pagalvojame, kad be šios rūšies transporto ekonomika tiesiog apmirtų. Didžioji dalis prekių parduotuvių lentynas pasiekia...
Ar pastebėjote, kad nedidelis desertas po pietų daro stebuklus? Tiesioginis vadovas nebeatrodo toks reiklus ir pretenzingas, klientai tampa malonesni, mes pasijuntame laimingesni, o gyvenimas...
Išvykus svetur, maistas – viena įdomiausių, labiausiai intriguojančių patirčių. Per jį galima ne tik pažinti šalį, bet ir iki šiol dar neatrastais skoniais ar jų deriniais nustebinti...
Toms ir tiems, kurie tiesiog apsėsti dietų manijos, ši nuotraukų galerija turėtų suteikti vilties – populiarus internetinis puslapis „WiseGEEK“ fotografijose užfiksavo, kaip atrodo,...
Vis didesnė maisto pasiūla parduotuvėse priverčia suabejoti, kaip pasirinkti tinkamą produktą, todėl dažnas vadovaujasi tokiais kriterijais, kaip pakuotės patrauklumas, neseniai matyta...
Sveika mityba yra vienas pagrindinių sveikatą lemiančių gyvensenos veiksnių bei ligų riziką mažinančių elementų. Visuomenės sveikatos specialistai primena apie sveikos mitybos reikšmę...
Visų šventųjų dienos išvakarėse rengiamas Halovyno vakarėlis gali tapti staigmenų užtaisu, nesibaigiančiu vien skaptuotu moliūgu ant palangės. „Žinoma, daugiausia dėmesio...
Niekas nepaneigs, kad dietos – nelengvas išbandymas mūsų organizmui. Ką daryti, jeigu jums sunku jų laikytis? Kaip numesti svorio nekenkiant sau ir be didelių pastangų ar diskomforto?
Atėjus rudeniui, tenka priprasti, kad atsikelti rytais šiek tiek sunkiau, bet taip pat pamažu pastebime, kad galime mėgautis ir jaukiais vakarais namuose. Tuo pačiu, deja, iškyla tikimybė,...
Perteklinis cukraus ir druskos vartojimas sukelia daugybę ligų ir negalavimų, tačiau daugeliui šių maisto priedų itin sunku atsisakyti. Dietologė Laura Romeraitė-Kuklierienė drąsina –...
Pasak kulinarų, garstyčios - nuvertintas ir skurdžios virtuvės pagardo etiketę nepelnytai užsitarnavusęs prieskonis. Klaidingai manoma, kad garstyčios dera tik su pieniškomis dešrelėmis...
Konditerijos gaminiai – ne tik prisiekusių smaližių džiaugsmas, bet ir kiekvieno virtuvės meistro pasididžiavimas. Yra vienas desertas, sukeliantis daugiausiai diskusijų dėl savo...
Kelis dešimtmečius žmonės manė, kad riebalai – blogis, kuris užkemša arterijas, kelia cholesterolio lygį kraujyje ir baugina nutukimu. Šiandien ši karinga nuostata slopsta, bet mitybos...
Dauguma kosmetikos gamintojų nuolatos pabrėžia, kad jų gaminamų produktų sudėtyje yra įvairių žolelių. Juk pripažinkime, natūralumas šiais laikais labai madingas, todėl savaime...
Pilvukas yra viena problemiškiausių moters kūno vietų, tačiau derinant mitybą ir periodiškai mankštinantis galima pakankamai greitai pasiekti puikių rezultatų! Siūlome efektyvų 30...
Mitybos specialistės Deimantės Rapalytės teigimu, mėgautis maistu – privaloma. Pakeisti mitybos įpročius bus sunku, jeigu įstatysite save į rėmus, pradėsite save riboti, skaičiuosite...
Lietuvos gyventojai vartoja per mažai vaisių ir daržovių: per dieną vienam žmogui rekomenduojama suvalgyti mažiausiai 400 g vaisių ir daržovių, tačiau mūsų šalyje šis skaičius...
Per trumpą laiką iš apvalaus žmogaus negalima padaryti liekno, tačiau per 14 dienų atsikratyti pilvo – tikrai realu. Tereikia laikytis kelių taisyklių.
Bet kuris pabuvojęs Madeiros saloje patvirtins – to, ką čia pamatysi ir pajausi, neįmanoma perduoti jokiais žodžiais ir jokiomis nuotraukomis. Kaip perteikti jausmą ir vaizdą, kai stovi...
Lietuvoje vis populiarėjant ir artėjant pirmajam „Neringos žygiui“, kuris rugsėjo 16 d. kvies susipažinti su Kuršių nerijos legendomis, vis daugiau gyventojų kyla klausimas, kaip...
Planuodami vasaros atostogas neišsitenkate vos trijuose vasaros mėnesiuose? Yra gudrybių, leisiančių prailginti vasarą kone dvigubai. Pavyzdžiui, net ir vėlyvą rudenį, kai Lietuvoje jau...
Jei lankėtės pietų Italijoje, bet neparagavote vietoje gaminamų tradicinių sūrių – vadinasi nematėte tikrosios Italijos. Nors itališki mocarelos, rikotos, gorgonzolos, parmezano ir kiti...
Nors ir ne kiekvienas iš mūsų kasdien naudojasi tokiais prietaisais, kaip viryklė ar indaplovė, bet štai šaldytuvo dureles varstome bent keliskart per dieną. Kaip tinkamai prižiūrėti...
Jeigu planuojate šią vasarą keliauti į Italiją, tikriausiai jau pasižymėjote plane punktą – paragauti tikros itališkos picos. Tačiau šis patiekalas, anot įvairių šaltinių, leidžia...
Nors lietuviai didžiąją atlyginimo dalį išleidžia maistui, nemažas jo kiekis lieka nepanaudotas ir patenka į šiukšliadėžę. Kokios to priežastys ir ką turėtume apsvarstyti prieš...
Vieno didžiausių Lietuvos prekybos centrų atlikta apklausa parodė, kad 49 proc. tautiečių į savo mitybą įtraukia grūdinius produktus ir pusryčiams dažnai renkasi košes (27,3 proc.)....
Duona yra bene pagrindinis maisto produktas daugeliui žmonių visame pasaulyje, valgoma jau keliolika tūkstančių metų. Išmokę dirbti žemę ir susibūrę į bendruomenes, žmonės išmoko...
Po sunkios bei sočios, nors ir romantiškos vakarienės, noras mylėtis neretai sumažėja arba visai išnyksta. Bet kartais netikėti maisto produktų deriniai, regis, veikia priešingai –...
Paskutinį vasaros savaitgalį, rugpjūčio 28–30 d., atsinaujinusi Didžioji Zaraso sala pakvies į jau aštuonioliktą kartą vyksiantį šiuolaikinės baltų kultūros ir nepriklausomos...
Šiuolaikiniame pasaulyje kasdien vis daugiau žmonių suserga celiakija – genetine, alergine liga, kuria sergant žmogaus organizmas netoleruoja glitimo. Vienintelis jos gydymo būdas – visam...
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9