Search Results for: "mangas"
Vištos krūtinėlę smulkiai supjaustyti ir išvirus šiek tiek pakepinti aliejuje,kol apskrus. Mangą supjaustyti kubeliais, pekino salotas – šiaudeliais.
Susmulkiname mangą, avokadą ir krapus. Salotas sumaišome su padažu. Greita ir labai skanu.
Pusę pakelio želės paruošti su mažesniu kiekiu vandens nei nurodyta ant pakelio ir palikti vėsti.
Išlydyti sviestą su 2/3 šokolado plytelės. Sausainius ir 50 g. riešutų susmulkinti, užpilti sviestu ir gerai sumaišyti. Gauta mase iškloti torto indą, gerai suspausti. Užpilti žele.
Kivanas, pitaja, granadilja – daugeliui šie žodžiai skamba kaip rebusas, nors iš tiesų tai itin gurmanų mėgstami egzotiniai vaisiai. Šiuos ir kitus tropinius vaisius pamačius prekybos centre, daugeliui kyla begalė klausimų: kaip juos valgyti, su kuo derinti, kaip išsirinkti prinokusį vaisių, kur juos laikyti – šaldytuve ar kambario temperatūroje?
Šiandien iš šio mergaitiško, romantiško ir pozityvus dienoraščio nusirašėme receptą „Indiškas mango lassi kokteilis“. Nenurykite liežuvio.
Vakaruose jau nuo XX a. pradžios, Lietuvoje – pastariasiais metais vis labiau populiarėjantis žaliasis maistas (angl. raw food) siūlo naują požiūrį į maistą ir jo ruošimo kultūrą.