Paieška
Paieška skyriuje
Šiltomis vasaros dienomis, ypač jei prasideda atostogos, daug laiko praleidžiama gamtoje. Atrodo, kad šiuo metų laiku suvalgoma įvairių daržovių ir vaisių, tačiau realybė rodo, kad...
Praneša be proto karštą savaitgalį, tad namie sėdėti tikrai nebus kada. Prieš ruošiantis į gamtą siūlome pasidaryti sočią, skanią ir labai greitai pagaminamą košę.
„Plevėsos virtuvėlė“ šįkart vėl stebina - fanatstiškai paprastais ir sveikais sumuštiniais, skirtais tiems, kurie mielai valgo daržoves.
„Plevėsos virtuvėlė“ pristato šiltą pomidorų sriubą, kuri padės pasidžiaugti truputį subjurusiu oru. Tiesa, gaminkite tik tiems, ką mylite - šįkart užtruksite ilgiau nei įprasta...
Paplūdimio sezonas pradėtas, vasariškas garderobas tvarkingai kabo spintoje arba lūkuriuoja lagamine, kelionių maršrutai suplanuoti. Tetrūksta vieno − tobulos figūros.
„Plevėsos virtuvėlė“ stebina kulinarine išmone ir gamina kalakutienos kepsnelius, kuriuos įvertins net jūsų močiutė!
„Plevėsos virtuvėlė“ tikrai nėra skirta nusivylusioms namų šeimininkėms, tai smagūs receptai tiems, kurie mieliau įsijungs gerą filmą, o ne valandų valandas sukiosis virtuvėje.
Mindaugo karūnavimo dieną ir visą ilgąjį savaitgalį apsilankiusiųjų Dūburio ežero saloje, Zarasų rajone, laukia netradicinės pramogos, įvairių virtuvių delikatesai, neįprasti rankų...
Savaitę ir savaitgalį užbaigiame išradingu receptu. Labai paprasta, skanu ir neįprasta - šaltibarščiai iš pomidorų.
„Plevėsos virtuvėlė“ tikrai nėra skirta tiems, kurie nemoka gaminti (galbūt truputį skirta ir tiems). „Plevėsos virtuvėlė“ skirta tiems, kurie užuot gaminę veikia kažką, kas...
Pristatome mūsų naują bičiulę - „Plevėsos virtuvėlę“ - paprastų paprasčiausi receptai NENUSIVYLUSIOMS namų šeimininkėms ir NENUDEGUSIEMS šeimininkams.
Birželio 14-ąją minimos tarptautinės tinklaraštininkų dienos proga rengiamo tradicinio kulinarinio vakarėlio metu buvo ne tik išrinktas skaniausias teminis patiekalas, bet ir apdovanoti...
Šiandien Vilniaus Rotušėje unikalus pasaulinis restoranų tinklas „Dinner in the Sky“ surengė pietus ir vilniečiams. 22 renginio dalyviai buvo iškelti ant specialios platformos į 50...
Žaliausia Vilniaus naujiena – sveikų kokteilių ir maisto baras Rudninkų gatvėje. Žmonės kasdien vis labiau įsisąmonina, kad reikia valgyti tik švarų ir sveikai užaugintą maistą....
Ventė Viteikaite šiuo metu studijuoju psichologiją ir komunikacijos mokslus Turkijoje, Stambulo Bilgi universitete. Prieš tai mergina turėjo gerą darbą Lietuvoje, tačiau suvokė, jog jai...
Visą savaitgalį, birželio 1–2 dienomis, Vilniaus Rotušės aikštėje rengiamose Ramiojo vandenyno/Azijos šalių virtuvių dienose gyventojai turės galimybę ne tik susipažinti su Indijos,...
Paryžius menininkus jau nuo seno traukia savo paslaptingumu, šis miestas daugeliui tarsi mūza, kuri įkvepia ne tik kūrybai, bet ir naujoms pažintims bei patirtims. Todėl nenuostabu, kad...
Daugiau nei 30 pasaulio šalių aplankęs projektas „Dinner in the Sky“, gurmaniškas vaišes organizuojantis pusės šimto metrų aukštyje, į savo veiklos zoną įtraukė ir Lietuvą....
Damomis ir džentelmenais kartais pakvimpa ir Laikinosios sostinės senamiestis. Čia siauroje gatvelėje įsikūrusi vintažo krautuvėlė „Raduga“, lyg močiutės spinta pilna spalvingų...
Pristatome kinietišką pomidorų sriubą su kiaušiniais – lengvas receptas, tačiau sveikas ir sotus patiekalas vakarienei!
Pristatome kinietišką pomidorų sriubą su kiaušiniais - greitas receptas, bet labai skanus, sotus ir sveikas patiekalas!
.Sesijos meniu:Bulvių torttila paskaninta cayan pipirais patiekiama su traškiomis salotomisSkrudinta vištiena troškinta su citrinomis šafranu ir ryžiais patiekiama su žaliųjų žirnių...
Sesijos meniu:baklažanų suktinukai įdaryti graikinių riešutų įdaru, paskaninti kalendra bei česnaku;čachochbili - Troškinta kalakutiena su daržovėmis ir ryžiais;Graikinių riešutų...
.Sesijos meniu: “Saganaki” keptas graikiškas fetos sūris paskanintas raudonėliu patiekiamas su kapotais pomidorais, citrinos žievele ir rozmarinais bei skrudinta duonele...
Protingai parinkti vyną – tai profesionalaus someljė pareiga, tačiau šito galima išmokti ir nelankant profesionalių kursų. Tereikia žinoti, kokie yra pagrindiniai vyno ir maisto derinimo...
Kiaušiniai labai įprastas dalykas - valgome juos virtus ar keptus, susiplakame omletą, tačiau yra ir daugiau būdų kiaušiniams ruošti... Tik jie mūsų kultūroje nelabai vertinami.
Dažną lietuvį nustebina tas faktas, jog keistam Jūsų įsitikinimui, kad neva pusryčiai yra svarbiausias dienos valgis, dar nėra nė šimto metų. Pirmą kartą toks teiginys pasirodė tik...
Šylant orams, plonėja drabužių sluoksnis ir ryškėja kūno linijos. Ne vienas yra priverstas pagalvoti apie dietą ar sveiką gyvenseną. Zodiako ženklas tam turi labai didelę įtaką, tad...
Želė pamažu grįžta ant lietuvių stalų ir konkurencinėje kovoje lenkia kitus skanumynus. Tai rodo Lietuvos prekybos įmonių asociacijos (LPĮA) paskelbti „Populiariausia prekė 2011”...
Rinkdamiesi kelionę dažniausiai žvalgomės į tolimąjį užsienį, kartais dėl atostogų net esame pasiryžę perskrosti vandenyną. O vos už kelių valandų kelio automobiliu galima...
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8