Paieška
Paieška skyriuje
Turbūt visuose kulinariniuose leidiniuose ir knygose rasite patarimų, kaip naudoti vienus ar kitus prieskonius. Kaip ir visur rasite parašyta: nuolatiniai pomidorų sąjungininkai – bazilikas,...
Pavasarį žmogaus organizmui trūksta įvairiausių vitaminų, po žiemos dažnai būname pavargę, tad puikiu energijos šaltiniu gali būti sveikas maistas, turintis daug vitaminų ir mineralų....
Lietuvoje maždaug pusė visų parduotų alkoholinių gėrimų yra alus, o jo daryklų skaičiumi tenkančiu vienam gyventojui kone prilygstame alaus kultūra garsėjančiai Vokietijai. Vis dėlto...
Nusibodo pirkti sausus, kvapą ir skonį praradusius prieskonius? Užsiauginkite jų patys. Vasara tam ypač tinkamas metas. Namai ne tik prisipildys vasariškų kvapų, bet ir taps jaukesni,...
Žydinti pieva, dūzgiantys vabzdžiai, pora patogių šezlongų ir medinis staliukas su ąsočiu... naminio limonado. Stiklinė šalto, putojančio, pačių pasigaminto gėrimo dvelkia nostalgija,...