Helovinas klube „Gargaras“

Lietuvius itin dosniai ilgaisiais savaitgaliais lepinantis kalendorius ir vėl šypsosi naktis mėgstantiems leisti ne namuose. Ilgąjį spalio ir lapkričio sandūros savaitgalį muzikiniu Helovinu spalio 28-ąją pradės pirmąjį savo sezoną beįsukantis Kauno „Gargaras“, įsikūręs buvusiame kailių fabrike.

Tie, kurie jau spėjo įvertinti ir akį įpratinti prie industrinio „Gargaro“ interjero, penktadienį įžengę į loftą tikrai nepasijus kaip namuose. Meteorologams artimų specialistų prognozės skelbia, kad aplinką aukštyn kojom vers Helovino savaitgaliui iš Kauno požemių į buvusį fabriką pakilę praėjusių amžių dekoro specialistai. Gali būti netvarkos ir spąstų, todėl patariama žiūrėti po kojomis, tik iš baimės jokiu būdu neužsikimšti ausų – su vaiduokliais kovoti lankytojams padės grupės „Empti“ bei didžėjų Saulty, Pako ir Deneez muzika.

Armiją kovoti su požemių šmėklomis burs laiko išbandymams atspari klubinę elektroniką scenoje atgaivinanti ir transformuojanti grupė „Empti“. Dar aname šimtmetyje pirmą kartą susibūręs kolektyvas su naujam gyvenimui prikeltais diskų „Estrada“ ir „Cunami“ kūriniais ir naujų dainų bagažu grįžo prieš dvejus metus, išleido diską „Fermata“ ir nuolat užtikrintai renka pilnas koncertų sales, pritariančias su niekuo nesupainiojamam vokalistės Giedrės balsui.

Disco pasaulį nušvietusio dueto „Downtown Party Network“ atstovas Saulty tuo tarpu ilgojo Helovino savaitgalio siaubus pasitiks apsiginklavęs giliu, bet griežtu požiūriu į diskoteką. Vietoj maldų bus įkvepiančių vokalo intarpų, o klauptis teks pagal rimtus house viražus.

„K.U.B. Collective“ viršininko Pako koziris Helovino vakarėlyje – lokacijos išmanymas. Iki kaulų smegenų kaunietis didžėjus yra grojęs visose įprastose ir keistose miesto vietose, tad gerai žino, iš kurio šokių aikštelės kampo gali pasirodyti pabaisa. Ir, žinoma, per ilgą savo karjerą turi prikaupęs pakankamai apvalių juodų ginklų, dienos šviesoje žinomų kaip plokštelės, su jomis kovoti. Kad būtų dar užtikrinčiau, pastiprinimui į „Gargarą“ Pakas atsisiųs nuo neatmenamų laikų ramesnio ritmo diskotekose aptinkamą funk žokėjų Deneez.

Bookmark and Share
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai