Laikas.lt

Paimta iš:
https://www.laikas.lt/lt/info/14274/muzikiniuose-pusryciuose-daina-is-lapkriti-pasirodysiancio-anties-naujo-albumo/

Data: 2013-10-31, 06:00

Muzikiniuose pusryčiuose - daina iš lapkritį pasirodysiančio „Anties“ naujo albumo

Laikas.lt

Viena populiariausių visų laikų Lietuvos grupių „Antis“ lapkričio mėnesį po ketverių metų pertraukos išleis savo naujų dainų albumą „Baisiai džiugu!“. Jau ateinančią savaitę muzikantai pristatys ir naują radijo singlą „Žaislas“. Vasarą grupė surengė koncertus didžiausiuose šalies vasaros festivaliuose, kuriuos rugsėjo pradžioje vainikavo soliniu koncertu sostinės Katedros aikštėje.

Savo naująjį albumą „Antis“ pristatys gruodžio 7 dieną, šeštadienį, koncertu Vilniaus „Lofte“, į kurį nuo rytojaus 10 val. ryto galima įsigyti bilietus „Tiketoje“. Ruošdamasi pristatymo koncertui grupė lapkričio 30 dieną surengs pasirodymą Panevėžio klube „Tauros loftas“.

Beveik visą spalio mėnesį „Anties“ muzikantai praleido įrašų studijoje, kur buvo įrašomos ne tik naujos dainos, bet ir tvarkomas Katedros aikštės koncerto įrašas, kuris taip pat bus išleistas DVD ir CD formatais. Tuo tarpu naujasis grupės albumas „Baisiai džiugu!“ pasirodys CD, vinilo plokštelės ir skaitmeniniu formatais.

Ankstesnis „Anties“ albumas – muzikinės utopijos „Zuikis Pleibojus“ garso takelis – buvo išleistas 2009 metais ir žinomas iš hitų „Aš pasitaisysiu“ ir „Sparnai“. 2007 metais „Antis“ pribloškė muzikos gerbėjus po 17 metų sugrįžusi su naujų dainų albumu „Ančių dainos“, kuris padovanojo hitus „Mes rimti!“, „Buržujus“, „Auksinis Buda“ ir „Girtuoklis“.

Nauji „Anties“ kūriniai, šią vasarą jau skambėję grupės koncertuose, sulaukė itin palankaus kritikų vertinimo, o grupė gerbėjus nustebino pasunkėjusiu ir šiuolaikišku skambesiu, kuris atsispindės ir naujame albume „Baisiai džiugu!“.

© Copyright 2010 Laikas.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.