Laikas.lt

Paimta iš:
https://www.laikas.lt/lt/info/15676/talentu-banke--apyrankiu-kureja-egle-ir-jos-meiles-kupinas-lovein-interviu/

Data: 2014-04-26, 13:00

„Talentų banke“ – apyrankių kūrėja Eglė ir jos meilės kupinas „LOVEIN“ (interviu)

Karolina Panto
Herojės asmeninio archyvo nuotr.

Ne naujiena, jog originalus ir patrauklus aksesuaras gali pagyvinti net patį paprasčiausią derinuką. O jei jis dar ir vienetinis, nes yra pagamintas rankomis, nešioti jį tampa dar smagiau. Tokius riešo papuošimus pasislėpusi po pavadinimu „LOVEIN“ kuria Eglė Kairaitytė, o lietuvaitės bei užsienyje gyvenančios tautietės skuba įsigyti vienetinę apyrankę ne tik sau, bet ir draugėms.

Egle, ar seniai kuri papuošalus? Kaip tavo gyvenime atsirado šis pomėgis?
 
Pamenu, jog dar vaikystėje su kiemo draugėmis vėrėme apyrankes iš karoliukų. Tiesą sakant, nežinau, ar tai buvo galima pavadinti tuo tikruoju papuošalų kūrimu, tačiau viskas peraugo į pomėgį, ėmiau dalyvauti mugėse su savo kurtais darbais. Jei reiktų įvardinti konkretų laiko tarpą, tai šis užsiėmimas mano gyvenime jau yra apie dešimt metų.
 
Kodėl galop kilo mintis gaminti tik apyrankes ir pavadinti jas "LOVEIN"?
 

Nepaisant to, jog papuošalus kuriu gana ilgai, kaip ir kiekviena rankdarbininkė, ilgai galvojau, kas iš mano darbų galėtų tapti vizitine kortele. Būtent tokių apyrankių idėja kilo tada, kai mažiausiai to tikėjausi. Kiek vėliau sekė šios idėjos šlifavimas, sukau galvą, kaip šią mintį perteikti pirkėjoms. Na, o pavadinimas viską pasako pats už save – „lovein“ yra angliškų žodžių „love“ (meilė) ir „inside“ (viduje) junginys. Kadangi apyrankės yra rankų darbo, kiekvienoje iš jų yra dalelė mano meilės.

Ar galėtum apibūdinti, kuo ypatingi šie aksesuarai?
 
„LOVEIN“ apyrankės yra rankų darbo apyrankės, pagamintos iš virvelių ir natūralių akmenukų. Kiekvienas aksesuaras gaminamas pagal individualų užsakymą, išmatavus riešo apimtį. Taip pat pirkėja gali pasirinkti savo norimą akmenėlio bei virvelės derinį, todėl kiekviena panelė ar moteris gali lengvai rasti sau tinkamą ir patrauklų variantą.

Nors „LOVEIN“ atsirado visai neseniai, šias apyrankes pastaruoju metu galima dažnai išvysti socialinio tinklapio „Instagram“ nuotraukose, čia jas kelia riešus pasidabinusios blogerės. Kaip stengiesi populiarinti šį ženklą, kad jį žinotų vis daugiau žmonių?
 
Labai džiaugiuosi, galėdama išvysti laimingų naujųjų apyrankių šeimininkių veidus. Smagu, kad šį ženklą jau populiarina pačios pirkėjos, skleisdamos „LOVEIN“ „maniją“ ir besidalindamos savo apyrankėmis socialinių tinklų paskyrose. 
 
Kaip sekasi vystyti šią idėją? Kokie tolimesni planai? 
 
Esu laiminga, kad ši idėja plinta taip greitai. Iš tiesų, ateities planų turiu labai daug, ir bene kiekvieną dieną atsiranda vis daugiau naujų įdėjų. Tačiau nenoriu prisišnekėti, juk viskas ateina su laiku!

Kokiu būdu būtų galima susisiekti ir įsigyti patinkančią apyrankę?
 
Susisiekti su manimi ir užsisakyti norimą aksesuarą galima parašius žinute „LOVEIN” facebook paskyroje.

© Copyright 2010 Laikas.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.