Laikas.lt

Paimta iš:
https://www.laikas.lt/lt/info/16674/penktadienio-dj-donatas-chipak-pristato-corpus-skambesi/

Data: 2014-09-26, 09:55

Penktadienio DJ: Donatas Chipak pristato „Corpus“ skambesį

Laikas.lt

Šį penktadienį tamsesniais garsais įprasmina „Mondayjazz“ augintinis Donatas Chipak. Iš uostamiesčio kilęs didžėjus kartu su panašiai mąstančiais kolegomis šįvakar „Studio 9“ pristatys naują renginių seriją „Corpus“. Šalto, tačiau rafinuoto skambesio naktų architektas į eterį meta kelias užuominas ir kviečia sutemus šiek tiek pajudėti.

Mix Mup – Copa Jams

„Hinge Finger“ man yra viena mėgstamiausių įrašų kompanijų, leidžiančių vien vinilus. Pasižymi ne kiekybe, bet kokybe. O čia turbūt geriausias Mix Mup įrašas. Džiaugsmas rafinuotai ausiai.

Joey Anderson – It’s A Choice

Joey Anderson atradau visai neseniai. Turbūt tik po „After Forever“ albumo išleidimo, kuris yra labai vykusi house'o, psichodelikos ir hipnotizuojančio techno simbiozė. Tamsus ir gilus leidinys, kaip aš dažniausiai ir mėgstu. Labai unikalus ir vertas dėmesio prodiuseris bei didžėjus.

Moiré – Attitude

„Werk Discs“ turbūt yra vienintelis šokių muzikos labelas, kurio muzikos daugiau klausausi namie, nei groju vakarėliuose. Kaip ir daugybė prodiuserio Actress sukurtos muzikos, po Moiré slapyvardžiu išleistas „Shelter“ albumas turi labai daug išliekamosios vertės, ko labai pasigendu muzikoje šiandien. Tai albumas, kuris taps klasika.

Jungle – The Heat (Joy Orbison Remix)

Šio veikėjo pristatinėti nereikia. Po 2009 metais išleisto „Hyph Mngo“, Joy Orbison tiesiog sprogo. Po paskutinių perlų su Boddika jis vis nenustoja stebint. Šiemet, manau, kad bus jo, kaip solo prodiuserio, atgimimas. Vienas geriausių šitoje planetoje.



Merle – Fannie Like 2 Dance

Labai retai sakau, kad gabalas man pakelia nuotaiką, bet šis tiesiog išmeta į orą! Gražaus penktadienio, šįvakar susitinkame „Studio 9“ šokių salione.


„Studio 9“ savaitgalis:
  • Rugsėjo 26 d. (penktadienis)

Corpus

Tadas Quazar x Donatas Chipak (Mondayjazz), Nes Vis Tiek Čia Mano Gyvenimas, Split Pulse (minimal.lt), Illestpeace

  • Rugsėjo 27 d. (šeštadienis)

Miracles Night

Dieniniai užsiėmimai: Ioann Maria (UK), Dominykas Kubilius, Vaidas Aršulis, Vytas Realtime
Nakties žaidimai: Rüt Rüt x Aerobica, Vytas Realtime x Johnny Cosmos, Vesta Mistake x Eric Paquet, Ioann Maria x Shn


Daugiau „Penktadienio DJ“ grojaraščių ieškokite čia.

© Copyright 2010 Laikas.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.