Laikas.lt

Paimta iš:
https://www.laikas.lt/lt/info/19154/globotinio-pusryciai-bazilikas-laukia-gerbianciu-gyvybe-seimininku/

Data: 2017-11-01, 11:00

Globotinio pusryčiai: Bazilikas laukia gerbiančių gyvybę šeimininkų

Supažindiname su katinėliu Baziliku. Tai įspūdingas, gražuolis katinas, kuris, manome, kad kažkada galėjo turėti namus. Pernai kastruotas pagal PSP (Pagauk-Sterilizuok-Paleisk programa, skirta mažinti beglobių kačių populiaciją stabdant jų dauginimąsi), paskiepytas nuo pasiutligės. Iš pradžių buvęs atsargus, dabar tik ir laukia kol pasirodysi, pribėga, pasisveikina, pabučiuoja šunį, pasitrina jam į šoną ir keliauja pasivaikščioti kartu.

Jaunas, energingas, judrus, mėgstantis bendrauti, mylintis žmogų, tolerantiškas kitiems gyvūnams, ypatingai šunims. Nors ir labai kantrus, tik ant rankų būti nenori, tikriausiai nesijaučia drąsiai ir saugiai. Bet glostomas ir niurkomas mielai leidžiasi.

Sakytum, visai smagiai Bazilikui gyvenasi, tik... gaila, kad mylimo žmogaus taip ir neturi. Gyvenimas lauke pyragais net iš tolo nekvepia, o dėmesio ir meilės juk norisi kiekvienam.

Viliamės ir tikim, kad Baziliko naujo gyvenimo pradžia čia pat. Be skausmo, be išdavysčių, be nerimo. Bazilikas labai laukia naujų, tikrų šeimininkų - mylinčių, gerbiančių gyvybę. Laukia šiltų namų, kuriuose žinotų, kad jeigu šiandien ir nenutiko nieko ypatingo, laimingesnių už jį nebebus, o vakarais, kai eini miegoti, jau žinai, kad atsibusi laimingas ryte.



Į naujus namus Baziliką išlydėsime pažymėta mikroschema. Norinčius suteikti šiam ypatingam katinui namus prašome skambinti arba rašyti 860263641, [email protected], Vilnius.

© Copyright 2010 Laikas.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.