Mėsa gali būti sveikos mitybos dalis. Gyvūniniai baltymai jau seniai yra svarbi žmonių mitybos dalis ir išlieka tokie.
Mėsa ir faktai apie ją
Tai yra baltymų grupės dalis. Tai pasirinkimas, kuris suteikia specifinę, nuostabią maistinių medžiagų matrica, apima lengvai pasisavinamą geležį, cinką ir vitaminą B12, kad paminėtume tik kelis.
Mėsa yra daugiau nei tik baltymai. Terminas „mėsa“ ir „baltymai“ dažnai vartojami kaip sinonimai, tačiau mėsa suteikia daugybę kitų maistinių medžiagų.

Pavyzdžiui, jautiena yra maistinga maisto produktas, suteikiantis aukštos kokybės baltymų, geležies, cinko, cholino ir B vitaminų, kurie padeda žmonėms išvengti maistinių medžiagų trūkumų per visą gyvenimą, palaikyti sveikas nėštumo sąlygas ir augimą bei vystymąsi vaikystėje, išlaikyti stiprumą, energiją ir gyvybingumą suaugus ir senstant gyvybingai ir nepriklausomai.
Baltymai mėsoje
Gyvūniniai baltymai skiriasi nuo augalinių baltymų. Galite užsisakyti augalų pagrindu pagamintą mėsainį arba jautienos mėsainį.
Tai nėra tas pats dalykas. Tai tikrai priklauso nuo konkretaus produkto ir palyginimo, kad būtų galima nustatyti, kuris gali būti sveikesnis. Daugelis naujų augalinių mėsainių nustebina panašiais mitybos profiliais kaip įprasti mėsainiai.
Mėsa gali būti saugiai laikoma. Ji buvo svarbi mūsų meniu dalis kartoms, prieš tai, kai šaldymas buvo galimybė ir prieš tai, kai buvo taip efektyvu transportuoti ir pasiekti maistą.
Tai yra svarbus maistinių medžiagų šaltinis visus metus, su įvairiais būdais ją išsaugoti ir laikyti, kad ji būtų saugi mums.
Mėsa gali būti dalis sveikos mitybos. Gyvūniniai baltymai jau seniai yra svarbi žmonių mitybos dalis ir išlieka tokie. Mėsa yra baltymų grupės dalis. Tai pasirinkimas, kuris suteikia specifinę, nuostabią maistinių medžiagų matrica.
Tai apima lengvai pasisavinamą geležį, cinką ir vitaminą B12, kad paminėtume tik kelis.
Mėsą galima įtraukti į subalansuotą mitybą, nes ji suteikia daug svarbių maistinių medžiagų, kurių organizmas negali pasigaminti pats.
Mėsą valgydami, mes gauname lengvai pasisavinamą geležį, cinką, vitaminą B12 ir aukštos kokybės baltymus, kurie padeda palaikyti stiprią imuninę sistemą ir energiją kasdieniniam gyvenimui.
Nors mėsą dažnai kritikuoja dėl sveikatos rizikų, subalansuotas jos vartojimas kartu su kitais maisto produktais gali suteikti visus reikalingus elementus organizmui.
Nuotraukos asociatyvinės © Canva
Šaltinis: https://www.bestfoodfacts.org/