Jei norite greito ir lengvai pagaminamo užkandžio, šios greitos sluoksniuotos mielinės tešlos bandelės su kumpiu ir sūriu – idealus pasirinkimas. Jie puikiai tinka tiek šeimos vakarienei, tiek draugų susitikimams ar net kaip užkandis iškyloms.
Greitos sluoksniuotos tešlos bandelės su kumpiu ir sūriu karšto oro gruzdintuvėje: receptas
Patiekite šiuos pyragėlius su pomidorų ar kitu mėgstamu padažu. Jie taps puikiu užkandžiu, kuriuo tikrai norėsite mėgautis dar ne kartą!
Ingredientai:
- 3 lapeliai šaldytos mielinės tešlos
- 100 g kumpio griežinėlių
- 80 g fermentinio sūrio (tarkuoto)
- 80 g pomidorų padažo
- Šiek tiek džiovintų raudonėlių
- 1 kiaušinis (aptepimui)
Maisto produktų nuolaidos, akcijos. Apsilankykite - nuolaidos.lt
Gaminimo eiga:1. Pasiruošti visus ingredientus.

2. Atšildytą mielinę tešlą iškočioti plonai.

3. Tešlą supjaustyti į tris pailgas juosteles.

4. Kiekvieną juostelę aptepti pomidorų padažu.

5. Ant pusės juostelės uždėti kumpiu griežinėlį.

6. Tuomet dėti šiek tiek fermentinio sūrio ir pabarstyti raudonėliais.

7. Tešlos juostelę perlenkti pusiau ir kraštus užspausti šakute.

8. Į nedidelį dubenėlį įmušti kiaušinį ir ji paplakti šakute.

9. Plaktu kiaušiniu aptepti paruoštus pyragėlius.

10. Pabarstyti papildomai džiovintais raudonėliais.

11. Pyragėlius dėti į karšto oro gruzdintuvę.

12. Kepti 175 C temperatūroje apie 13-15 min. Praėjus pusei kepimo laiko pyragėlius apversti.

13. Patiekti su pomidorų ar kitu mėgstamu padažu.

Nuotraukos: Vaida Bučinskienė