-3.6 C
Vilnius
Pirmadienis, 17 kovo, 2025

Greitos sluoksniuotos tešlos bandelės su kumpiu ir sūriu karšto oro gruzdintuvėje

Jei norite greito ir lengvai pagaminamo užkandžio, šios greitos sluoksniuotos mielinės tešlos bandelės su kumpiu ir sūriu – idealus pasirinkimas. Jie puikiai tinka tiek šeimos vakarienei, tiek draugų susitikimams ar net kaip užkandis iškyloms.

Greitos sluoksniuotos tešlos bandelės su kumpiu ir sūriu karšto oro gruzdintuvėje: receptas

Patiekite šiuos pyragėlius su pomidorų ar kitu mėgstamu padažu. Jie taps puikiu užkandžiu, kuriuo tikrai norėsite mėgautis dar ne kartą!

Ingredientai:

  • 3 lapeliai šaldytos mielinės tešlos
  • 100 g kumpio griežinėlių
  • 80 g fermentinio sūrio (tarkuoto)
  • 80 g pomidorų padažo
  • Šiek tiek džiovintų raudonėlių
  • 1 kiaušinis (aptepimui)

Maisto produktų nuolaidos, akcijos. Apsilankykite - nuolaidos.lt

Gaminimo eiga:

1. Pasiruošti visus ingredientus.

Mielinės tešlos pyragėliai su kumpiu ir sūriu. Ingredientai


2. Atšildytą mielinę tešlą iškočioti plonai.

Mielinės tešlos pyragėliai su kumpiu ir sūriu. Iškočioti tešlą


3. Tešlą supjaustyti į tris pailgas juosteles.

Mielinės tešlos pyragėliai su kumpiu ir sūriu. Supjaustyti tešlą


4. Kiekvieną juostelę aptepti pomidorų padažu.

Mielinės tešlos pyragėliai su kumpiu ir sūriu. Aptepti pomidorų padažu


5. Ant pusės juostelės uždėti kumpiu griežinėlį.

Mielinės tešlos pyragėliai su kumpiu ir sūriu. Su kumpio riekele


6. Tuomet dėti šiek tiek fermentinio sūrio ir pabarstyti raudonėliais.

Mielinės tešlos pyragėliai su kumpiu ir sūriu. Pabarstyti raudonėliu


7. Tešlos juostelę perlenkti pusiau ir kraštus užspausti šakute.

Mielinės tešlos pyragėliai su kumpiu ir sūriu. Užspausti kraštus


8. Į nedidelį dubenėlį įmušti kiaušinį ir ji paplakti šakute.

Mielinės tešlos pyragėliai su kumpiu ir sūriu. Paplakti kiaušinį


9. Plaktu kiaušiniu aptepti paruoštus pyragėlius.

Mielinės tešlos pyragėliai su kumpiu ir sūriu. Aptepti kiaušiniu


10. Pabarstyti papildomai džiovintais raudonėliais.

Mielinės tešlos pyragėliai su kumpiu ir sūriu. Užbarstyti raudonėliu


11. Pyragėlius dėti į karšto oro gruzdintuvę.

Mielinės tešlos pyragėliai su kumpiu ir sūriu. Sudėti karšto oro gruzdintuvėj


12. Kepti 175 C temperatūroje apie 13-15 min. Praėjus pusei kepimo laiko pyragėlius apversti.

Mielinės tešlos pyragėliai su kumpiu ir sūriu. Iškepta


13. Patiekti su pomidorų ar kitu mėgstamu padažu.

Mielinės tešlos pyragėliai su kumpiu ir sūriu. Patiekti su padažu

Nuotraukos: Vaida Bučinskienė

Vaida Bučinskienė
Vaida Bučinskienė
Esu Vaida, maisto turinio redaktorė laikas.lt portale. Maistas yra neatsiejama mano gyvenimo dalis. Ieškau, gaminu, improvizuoju, testuoju, fotografuoju. Manau nėra neskanaus maisto, gali būti tik netinkamai panaudoti produktai :)

Įdomūs video:

Taip pat skaitykite: