Ingredientai:
250 g avinžirnių dribsniai, greitai paruošiami
1 morka (vidutinio dydžio)
1 svogūnas
2 skiltelės česnako
0,25 a.š. muskato
1 v.š. Vorčesterio padažo (arba sojos padažo)
Juodieji pipirai (šviežiai malti) (pagal skonį)
2 v.š. miltų
1 kiaušinis
Druska (pagal skonį)
1 v.š. džiūvėsėlių
1 saujelė sezamo sėklų
Gaminimas:
Pasiruoškite avižinius dribsnius. Morką išvirkite.
Sutrinkite su blenderiu avižinius dribsnius, morką, svogūną, česnakus. Įmaišykite Vorčesterio padažą, prieskonius, kiaušinį ir miltus. Formuokite blynelius.
Juos apvoliokite džiūvėsėliuose ir sezamo sėklose.
Kepkite iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.
Skanaus!
receptai-small-5.jpg" width="80" />