Ingredientai:
lašišos gabalėliai (200 g)
garstyčios (2 a. š)
medus (4 valg. š.)
alyvuogių aliejus (2 a.š.)
sojų padažas (1 a.š.)
prieskoniai žuviai
citrina (0,5 vnt.)
šparaginės pupelės (2 saujas)
morkos (2 saujos)
mandarinai (1 – 2 vnt.)
aliejus (kepimui)
Maisto produktų nuolaidos, akcijos. Apsilankykite - nuolaidos.lt
Gaminimas:1.Alyvuogių aliejų išsukti su išspaustomis mandarinų sultimis, įberti truputį prieskonių, , pipirų. 2 Lašišos apvolioti, įtrinti gerai su paruoštu mišiniu, palaikyti keletą valandų. Jei nėra laiko, galima ruošti iš karto. Gabaliukus kepti aliejuje iš abiejų pusių, po 3-5 min. pavartant. 3 Kitame indelyje ruošti padažą iš garstyčių, pašildyto medaus, sojų padažo ir alyvuogių aliejaus, gerai išmaišyti. Šiuo padažu aptepti lašišos , dėti į kepimo indą ir talpinti į orkaitę arba į konvekcinę krosnelę. šalia dėti paruoštas daržoves.Kepti 200 laipsnių apie 10 min.(daržoves apvirti iš anksto). 4 Patiekti su daržovėmis ir trupučiu citrinos.
Skanaus!