Laikas.ltLaikas.lt
  • Naujausios
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
  • Įdomu
    • Lietuva
    • Mokslas
    • Pasaulis
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Horoskopai
    • Savaitės suderinamumo horoskopas
    • Astrologinis suderinamumas
    • Dienos akmuo
    • Audio horoskopas
    • Dienos astrologinis įvykis
    • Dienos augalas
    • Dienos blogas ženklas
    • Dienos citata
    • Dienos geras ženklas
    • Dienos horoskopas
    • Dienos komplimentas
    • Dienos pomėgis
    • Dienos skaičius
    • Dienos spalva
    • Mėnesio horoskopas
    • Mėnesio pomėgių horoskopas
    • Mėnesio suderinamumo horoskopas
    • Savaitės blogas ženklas
    • Savaitės geras ženklas
    • Savaitės horoskopas
Laikas.ltLaikas.lt
Search
  • Naujausios
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
  • Įdomu
    • Lietuva
    • Mokslas
    • Pasaulis
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Horoskopai
    • Savaitės suderinamumo horoskopas
    • Astrologinis suderinamumas
    • Dienos akmuo
    • Audio horoskopas
    • Dienos astrologinis įvykis
    • Dienos augalas
    • Dienos blogas ženklas
    • Dienos citata
    • Dienos geras ženklas
    • Dienos horoskopas
    • Dienos komplimentas
    • Dienos pomėgis
    • Dienos skaičius
    • Dienos spalva
    • Mėnesio horoskopas
    • Mėnesio pomėgių horoskopas
    • Mėnesio suderinamumo horoskopas
    • Savaitės blogas ženklas
    • Savaitės geras ženklas
    • Savaitės horoskopas
Sekite mus
Naujienos

Sekmadieninis Jurgos receptas. „Vokiška vakarienė“

Redakcija
Autorius Redakcija
Publikuota: 2012-10-21
Komentarų: 0
2 min. skaitymo
Sekmadieninis Jurgos receptas. „Vokiška vakarienė“

Laikas.lt

Laikas.lt toliau džiaugiasi savo tarpe turėdami tikrą šaukšto, puodo ir keptuvės meistrę, apsigimusią kulinarę Jurgą. Reklamos skyriaus vadybininkė keičia amplua ir yra pasiryžusi vesti visus skaitytojus virtuvės keliais bei klystkeliais. Ir taip – kiekvieną sekmadienį. Taigi, pristatome penktąjį Jurgos blyną, o tiksliau – „Vokiška vakarienė“.

Ingridientai:

Truputį daugiau nei pusės stiklainio raugintų kopūstų
4 nedidelių morkų
2 svogūnų
1 nedidelės paprikos
4-5 šaukštų pomidorų padažo (ne kečupo!)
Šonkauliukų
1 mažo aštraus pipiro
Bulvių
Truputį aliejaus kepimui
Prieskonių: druskos, pipirų, mairūno, baziliko, muskato, čiobrelių

Gaminimas:

Taigi, visų pirma, pabarstykite prieskoniais šonkauliukus, sudėkite juos į lėkštę, uždenkite ir palikite marinuotis. Tuo tarpu smulkiai supjaustykite svogūnus ir dėkite į įkaitinta aliejų (aš iš karto gaminu ne keptuvėje, o puode, kuriame paskui ir troškinsiu).

Kai svogūnai apkepa ir pasidaro gražiai auksinės spalvos, sudėkite griežinėliais pjaustytas morkas ir leiskite joms truputį pasitroškinti kartu su svogūnais (aš morkas su svogūnais palikau tol, kol supjausčiau papriką).

Tada eilė paprikoms ir kopūstams. Į puodą įpilkite šiek tiek vandens (tiek, kad vos semtų kopūstus), pagal skonį sudėkite prieskonius, uždenkite, nustatykite ant lėtos ugnies ir pamirškite valandai. Kol kopūstai „plepa”, metas į orkaitę pašauti šonkauliukus. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Skardą ištieskite kepimo popieriumi, sudėkite pamarinuotus šonkauliukus ir pašaukite į orkaitę maždaug 40-čiai minučių.

Užstatykite virti bulves (žinoma, jų gali ir nebūti, bet mūsų šeima labai mėgsta bulves, tada valgom su viskuo ir visaip). Kai iškepa šonkauliukai, juos sudėkite į puodą, kuriame troškinasi kopūstai, uždenkite ir pamirškite dar 20-čiai minučių. Beveik viskas – belieka gražiai paserviruoti į lėkštes.

Skanaus!

Kaip vertinate šį įrašą?

Average rating 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

ŽYMOS:bulvėsjurgos receptaskopūstaisekmadieninis receptasskanušonkauliukaivokiška vakarienė

AutoriusRedakcija
Laikas.lt - įdomus ir gyvas portalas kiekvienam. Mūsų tikslas savo skaitytojams teikti išskirtines naujienas iš viso pasaulio. Čia rasite daugybę patarimų, istorijų bei puikių ir daugelio pamėgtų receptų. Lai kiekviena diena su mumis prasideda iš naujo!

Rekomenduojami Video

Jums gali patikti

Seserų pasikeitimo akcija su MOSAIC. Agnė ir Ieva
Naujienos

Seserų pasikeitimo akcija su MOSAIC. Agnė ir Ieva

2012-03-09
Kai privatu tampa atvira – keršto pornografija
Aktualu

Kai privatu tampa atvira – keršto pornografija

2013-03-22
Laisvasis nardymas arba joga po vandeniu
Įdomu

Laisvasis nardymas arba joga po vandeniu

2011-08-24
6 frazės
Įdomu

6 frazės, galinčios įskaudinti kiekvieną vyrą

2013-07-05

Laikas.lt – įdomus ir gyvas portalas, skirtas visiems, mėgstantiems patikimą informaciją ir naudingus patarimus, paversiančius kasdienį gyvenimą lengvesniu. Skaitykite ir mėgaukitės!

Mūsų populiariausios

Sodas ir daržas
Namai ir patarimai
Sveikata ir grožis
Mokslas
Receptai

Naudinga

Apie mus
Slapukų politika

Bendradarbiaukime

Kontaktai

Laikas.ltLaikas.lt
Sekite mus
@ 2025 Visos teisės saugomos
  • Kontaktai
  • Privatumo ir slapukų politika
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?