Sluoksniuotos tuno salotos Velykoms – šios sluoksniuotos tuno salotos yra puikus pasirinkimas Velykų stalui. Jų švelnus, tačiau ryškus skonis puikiai papildys šventinį stalą, o paprastumas ir gaivūs ingredientai leis greitai paruošti skanų ir sotų patiekalą. Salotos ne tik patiks visiems, bet ir puikiai atrodys ant stalo.
Sluoksniuotos tuno salotos Velykoms: receptas
Salotas itin paprasta paruošti, jos yra gaivios, pavasariškos ir pilnos skonio.
Ingredientai:
- 200 g konservuoto tuno
- 4 kiaušiniai (kietai virti)
- 0,5 ilgavaisio agurko
- 200 g konservuotų kukurūzų
- Keli svogūnų laiškai
- 140 g majonezo
- 30 g kietojo sūrio (tarkuoto)
Maisto produktų nuolaidos, akcijos. Apsilankykite - nuolaidos.lt
Gaminimo eiga:1. Pasiruošti visus gaminimui reikalingus ingredientus.

2. Tuną nusunkti, šiek tiek pakedenti šakute ir sudėti į indą, kuriame bus sluoksniuojamos salotos.

3. Kiaušinius nulupti, supjaustyti gabaliukais ir sudėti ant tuno.

4. Agurką supjaustyti nedideliais gabaliukais ir paskleisti ant kiaušinių.

5. Konservuotus kukurūzus nusunkti, gerai nuvarvinti ir išdėlioti jų sluoksnį ant agurkų.

6. Svogūnų laiškus smulkiai supjaustyti ir sudėti ant kukurūzų.

7. Galiausiai viską aptepti majonezo sluoksniu.

8. Salotų viršų pabarstyti tarkuotu kietuoju sūriu.

Nuotraukos: Vaida Bučinskienė