Ingridientai:
Miltai – 200 g
Vanduo – 75 ml
Alyvų aliejus – 50 ml
Grietinėlės pudingas – 300 g
Maskarponės sūris – 250 g
Grietinė – 150 g
Cukrus – 75 g
Kiaušiniai – 2
Vanilinis cukrus – 1 pakelis
Konservuoti abrikosai – 350 g
Druska
Cukraus pudra pabarstyti
Vanduo – 75 ml
Alyvų aliejus – 50 ml
Grietinėlės pudingas – 300 g
Maskarponės sūris – 250 g
Grietinė – 150 g
Cukrus – 75 g
Kiaušiniai – 2
Vanilinis cukrus – 1 pakelis
Konservuoti abrikosai – 350 g
Druska
Cukraus pudra pabarstyti
Iš miltų, 75 ml vandens, žiupsnelio druskos ir alyvų aliejaus išminkykite tešlą ir leiskite jai 30 min. pastovėti, po to iškočiokite. Dubenyje sumaišykite grietinėlės pudingą, maskarponės sūrį, grietinę, paprastą ir vanilinį cukrų, kiaušinius ir skiltelėmis pjaustytus abrikosus. Įdarą dėkite ant iškočiotos tešlos, susukite, užspauskite kraštelius ir pašaukite į 175 laipsnių karštumo orkaitę. Kepkite apie 40 min. Atvėsinkite, pabarstykite cukraus pudra.
Skanaus!