Laikas.ltLaikas.lt
  • Naujausios
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
  • Įdomu
    • Lietuva
    • Mokslas
    • Pasaulis
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Horoskopai
    • Savaitės suderinamumo horoskopas
    • Astrologinis suderinamumas
    • Dienos akmuo
    • Audio horoskopas
    • Dienos astrologinis įvykis
    • Dienos augalas
    • Dienos blogas ženklas
    • Dienos citata
    • Dienos geras ženklas
    • Dienos horoskopas
    • Dienos komplimentas
    • Dienos pomėgis
    • Dienos skaičius
    • Dienos spalva
    • Mėnesio horoskopas
    • Mėnesio pomėgių horoskopas
    • Mėnesio suderinamumo horoskopas
    • Savaitės blogas ženklas
    • Savaitės geras ženklas
    • Savaitės horoskopas
Laikas.ltLaikas.lt
Search
  • Naujausios
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
  • Įdomu
    • Lietuva
    • Mokslas
    • Pasaulis
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Horoskopai
    • Savaitės suderinamumo horoskopas
    • Astrologinis suderinamumas
    • Dienos akmuo
    • Audio horoskopas
    • Dienos astrologinis įvykis
    • Dienos augalas
    • Dienos blogas ženklas
    • Dienos citata
    • Dienos geras ženklas
    • Dienos horoskopas
    • Dienos komplimentas
    • Dienos pomėgis
    • Dienos skaičius
    • Dienos spalva
    • Mėnesio horoskopas
    • Mėnesio pomėgių horoskopas
    • Mėnesio suderinamumo horoskopas
    • Savaitės blogas ženklas
    • Savaitės geras ženklas
    • Savaitės horoskopas
Sekite mus
Receptai

Svogūnų žiedai – užkandis, kuris patiks visiems

Kamile
Autorius Kamile
Publikuota: 2024-12-05
Komentarų: 0
2 min. skaitymo
Svogūnų žiedai
Svogūnų žiedai

Svogūnų žiedai – tai ne tik puikus priedas prie žuvies, vištienos ar daržovių patiekalų, bet ir nuostabi užkanda. Šis patiekalas gali tapti tikru kulinariniu atradimu, nes paruošti svogūnų žiedus yra labai paprasta, o jų skonis – tiesiog nepakartojamas.

Svogūnų žiedai – skanu ir paprasta

Jei norite nustebinti savo svečius ar tiesiog pasimėgauti skaniu ir traškiu užkandžiu, šis receptas – puikus pasirinkimas.

Ingredientai:

  • Svogūnai (2–3 vnt.)
  • Kiaušiniai (2 vnt.)
  • Kvietiniai miltai (2 puodeliai)
  • Soda (½ arb. šaukštelio)
  • Druska (pagal skonį)
  • Saulėgrąžų aliejus
  • Pienas (1 puodelis)

 

Svogūnų žiedai užkandis

Maisto produktų nuolaidos, akcijos. Apsilankykite - nuolaidos.lt

Paruošimo būdas:

  1. Svogūnus nulupti ir supjaustyti žiedais. Atskirti žiedus vieną nuo kito.
  2. Paruošti tešlą. Tam sumaišykite pieną ir kiaušinius, pridėkite miltus, druską, sodą ir gerai išmaišykite.
  3. Kiekvieną svogūno žiedą pamirkite tešloje ir įdėkite į verdantį aliejų. Kepkite, kol susidarys auksinė pluta. Išimkite žiedus ir padėkite ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų perteklinį aliejus.

 

Svogūnų žiedai – tai ne tik paprastas užkandis, bet ir puikus pasirinkimas tiems, kurie nori mėgautis skania ir traškia užkanda be didelių pastangų. Jie puikiai tinka įvairiems patiekalams kaip garnyras, tačiau taip pat gali būti ir savarankiškas skanėstas, kuris visada patiks jūsų svečiams.

Šis receptas yra universalus ir leidžia pritaikyti patiekalą pagal savo skonį – galima reguliuoti prieskonių kiekį, pasirinkti skirtingus miltų tipus arba netgi išbandyti skirtingus aliejus kepimui. Patiekalą galima patiekti su įvairiais padažais, pavyzdžiui, česnakinio jogurto, sūrio ar net pomidorų padažu.

Svogūnų žiedai taip pat gali tapti puikiu pasirinkimu užkandžiaujant su šeima ar draugais. Tai idealus pasirinkimas tiek kasdieniam pasimėgavimui, tiek šventėms ar ypatingoms progoms, kai norisi pasidalinti kažkuo skaniu ir lengvu. Pati gamybos technika yra labai paprasta, todėl net ir mažiau patyrę kulinarai galės pasigaminti šį patiekalą be jokių sunkumų.

Šaltinis: https://retsepty.online.ua

Nuotraukos asociatyvinės © Canva.

Kaip vertinate šį įrašą?

Average rating 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

ŽYMOS:receptasSvogūnasSvogūnų žiedaiužkandis

AutoriusKamile
Sveiki! Esu Kamilė, Laikas.lt straipsnių autorė. Man labai patinka gaminti, rūpintis namais bei savimi. Visais atrastais receptais, bei patarimais apie meilę sau noriu pasidalinti su skaitytojais, tikiu, kad publikuojami straipsniai ir idėjos gali padėti nudžiuginti jus ir jūsų namiškius.

Rekomenduojami Video

Jums gali patikti

Draugo vardas McDonald's
Naujienos

Draugo vardas McDonald’s

2010-07-27
Aplink pasaulį: ką ant šventinio stalo deda skirtingų šalių žmonės? (foto)
Naujienos

Aplink pasaulį: ką ant šventinio stalo deda skirtingų šalių žmonės? (foto)

2013-12-25
Augaliniai takos su tofu ir gvakamole
Receptai

Augaliniai takos su tofu ir gvakamole

2025-04-09
Vištienos paelija
Mėsos patiekalai

Vištienos paelija

2024-01-14

Laikas.lt – įdomus ir gyvas portalas, skirtas visiems, mėgstantiems patikimą informaciją ir naudingus patarimus, paversiančius kasdienį gyvenimą lengvesniu. Skaitykite ir mėgaukitės!

Mūsų populiariausios

Sodas ir daržas
Namai ir patarimai
Sveikata ir grožis
Mokslas
Receptai

Naudinga

Apie mus
Slapukų politika

Bendradarbiaukime

Kontaktai

Laikas.ltLaikas.lt
Sekite mus
@ 2025 Visos teisės saugomos
  • Kontaktai
  • Privatumo ir slapukų politika
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?