Kaip džiovintos slyvos veikia virškinimą, kaulus ir širdį: dietologė atskleidžia jų naudą
Džiovintos slyvos savo savybėmis primena šviežias slyvas, tačiau kai kuriais atžvilgiais yra…
Dietologė: ką ir kaip valgyti, kad sumažėtų nuovargis
Puikiai suvokiame, kad maistas daro milžinišką poveikį mūsų organizmui, bet ne visi…
Kūryba virtuvėje – natūralūs maisto dažikliai
Patiekalo išvaizda ne ką mažiau svarbi nei jo skonis. Todėl neretai puošdami…
Savaitgaliui artėjant: dietologė apie kovą su pagiriomis
Rudeniui įsibėgėjus, pasikeitė ir mūsų pramogų įpročiai: aktyvų poilsį gamtoje, festivalius pakeitė…
Dietologė: ekologiškas ir neekologiškas maistas skiriasi tik kaina
Kuris maistas sveikesnis – ekologiškas, ar tas, kurį kasdien esame įpratę matyti…
Dietologė E.Kliukaitė: „Košė – energijos šaltinis ir vaikui, ir suaugusiajam“
Vilniaus mokykloje vyksiame “AXA” mokyklų eksperimento finale, kur nugalėjo Kauno rajono Batniavos…