Žyma: gaminimas

Kada sūdyti maistą: tikslus laikas pagal patiekalo rūšį

Jei kada nors susimąstėte, kodėl kai kurie patiekalai atrodo beskoniai, o kiti…

Saulena

Suminkštintas sviestas per kelias minutes: patikimas būdas be mikrobangų krosnelės

Kepant pyragus, gaminant kremus ar kitus konditerinius gaminius, dažnai nurodomas vienas esminis…

Saulena

Kokie indai gali pakenkti sveikatai ir ką rinktis vietoje jų?

Kasdien naudojame įvairius indus maistui gaminti, laikyti ir patiekti, tačiau ar žinome,…

Saulena

Keraminės lauko kepsninės – naujoviškas maisto ruošimo standartas Lietuvoje

Šiuolaikinių taip vadinamo „kiaušinio“ formos keraminių lauko kepsninių pardavimai jau spėjo išaugti…

Redakcija

Nauja mada: gurmaniška vakarienė svečiuose pas nepažįstamus (+receptas)

Norėdami paragauti gurmaniškų patiekalų, ne visi skuba vykti į egzotines šalis ar…

Redakcija

​Kulinarinis horoskopas

Einate į svečius, ir nežinote, ko tikėtis iš šeimininko? Arba laukiate svečių,…

Redakcija