Kada sūdyti maistą: tikslus laikas pagal patiekalo rūšį
Jei kada nors susimąstėte, kodėl kai kurie patiekalai atrodo beskoniai, o kiti…
Suminkštintas sviestas per kelias minutes: patikimas būdas be mikrobangų krosnelės
Kepant pyragus, gaminant kremus ar kitus konditerinius gaminius, dažnai nurodomas vienas esminis…
Kokie indai gali pakenkti sveikatai ir ką rinktis vietoje jų?
Kasdien naudojame įvairius indus maistui gaminti, laikyti ir patiekti, tačiau ar žinome,…
Keraminės lauko kepsninės – naujoviškas maisto ruošimo standartas Lietuvoje
Šiuolaikinių taip vadinamo „kiaušinio“ formos keraminių lauko kepsninių pardavimai jau spėjo išaugti…
Nauja mada: gurmaniška vakarienė svečiuose pas nepažįstamus (+receptas)
Norėdami paragauti gurmaniškų patiekalų, ne visi skuba vykti į egzotines šalis ar…
Kulinarinis horoskopas
Einate į svečius, ir nežinote, ko tikėtis iš šeimininko? Arba laukiate svečių,…