Žyma: Gaminimo patarimai

Viskas, ką turite žinoti apie kaparėlius: skonis, rūšys ir naudojimas virtuvėje

Kaparėliai – tai mažyčiai, dar neišsiskleidę žalieji pumpurai, skinami nuo kaparėlių krūmų…

Saulena

Patarimas iš močiutės užrašų: kaip išvengti, kad razinos ar kiti priedai nenusėstų keksiukų dugne

Jei kada nors kepėte keksiukus su razinomis ar cukatomis, tikriausiai pažįstate tą…

Saulena

6 geriausiai besilydantys ir skaniausi sūriai keptam sūrio sumuštiniui

Keptas sūrio sumuštinis – tai klasika, kuri niekada neišeina iš mados. Jis…

Saulena

Kaip išsaugoti ryškią burokėlių spalvą ir skonį verdant?

Burokėliai – tai ne tik ryškiaspalvė daržovė, bet ir svarbus ingredientas daugelio…

Saulena

Svogūnų rūšys: kokią pasirinkti ir kaip naudoti?

Svogūnai yra vienas pagrindinių ingredientų daugybėje patiekalų. Tačiau ar kada susimąstėte, kuo…

Saulena

13 patarimų, kaip pasigaminti geriausią naminę sriubą

Sriubos virimas – tai ne tik gardaus patiekalo kūrimas, bet ir terapinis…

Saulena