Viskas, ką turite žinoti apie kaparėlius: skonis, rūšys ir naudojimas virtuvėje
Kaparėliai – tai mažyčiai, dar neišsiskleidę žalieji pumpurai, skinami nuo kaparėlių krūmų…
Patarimas iš močiutės užrašų: kaip išvengti, kad razinos ar kiti priedai nenusėstų keksiukų dugne
Jei kada nors kepėte keksiukus su razinomis ar cukatomis, tikriausiai pažįstate tą…
6 geriausiai besilydantys ir skaniausi sūriai keptam sūrio sumuštiniui
Keptas sūrio sumuštinis – tai klasika, kuri niekada neišeina iš mados. Jis…
Kaip išsaugoti ryškią burokėlių spalvą ir skonį verdant?
Burokėliai – tai ne tik ryškiaspalvė daržovė, bet ir svarbus ingredientas daugelio…
Svogūnų rūšys: kokią pasirinkti ir kaip naudoti?
Svogūnai yra vienas pagrindinių ingredientų daugybėje patiekalų. Tačiau ar kada susimąstėte, kuo…
13 patarimų, kaip pasigaminti geriausią naminę sriubą
Sriubos virimas – tai ne tik gardaus patiekalo kūrimas, bet ir terapinis…