Restoranai viešai prabilo apie tai, kuo maitina savo lankytojus (Foto)
Ketvirtadienį, Vilniuje, restorane „Terrazza“ pristatyta atsakingų restoranų iniciatyva, prie kurios prisijungusios viešojo…
Patiekalų konkursas atskleidė naujas studentų mitybos tendencijas (Foto)
Vakar, sekmadienį, Kulinarijos studijoje įvykęs studentų kulinarinis konkursas atskleidė, kad šiandien studijuojantys…
V. Tyla: „Dirbau ir virėju, ir padavėju, ir vedėju, ir direktoriumi, ir savininku“
Restoranų žinovas – Vytautas Tyla, yra pirmasis Lietuvos padavėjas, o dabar yra…
„Tasty life“: „Svarbiausia skonį jausti galvoje“ (Interviu)
Du pakvaišę kulinarijos entuziastai – Reinaldas ir Alfredas – visai neseniai Vilniuje…
Ispanijoje atidaryta analogų pasaulyje neturinti gastronomijos aukštoji mokykla
Ispanijos sosto įpėdinis princas Felipe ir princesė Letizia pirmadienį San Sebastiane atidarė…
Savaitgalio receptas. „Tasty life“ sūrio užtepas su žolelėmis
Jeigu jums atsibodo neįdomūs, skoniu beveik nesiskiriantys ir konservantų pilni tepami sūreliai…
Vynų specialistas A.Koncijalovas: „Cepelinai ir vynas dera“
Iš lietuviškojo užstalės folkloro žinome arba bent jau esame girdėję dainas apie…
Kas yra gurmanas ir (arba) kaip juo tapti?
Žodžius „gurmanas“, „gurmaniškas“ girdime linksniuojamus nuolat. Tačiau ką jie iš tikrųjų reiškia…
Britai vis dažniau renkasi vyną
Per pastaruosius penkerius metus Didžiojoje Britanijoje išgeriamojo vyno skaičius žymiai padaugėjo. Kalbant…