Jautiena ar vištiena: kuri mėsa sveikesnė?
Renkantis tarp jautienos ir vištienos, daugelis žmonių susimąsto, kuri mėsa yra sveikesnė.…
Jautienos pyragas su kukurūzų duonos plutele
Jautienos pyragas su kukurūzų duonos plutele yra šiltas, sotus ir kupinas skonio…
Kepkime čeburėkus be riebalų – recepto versija be aliejaus
Kai prisimename Krymo totorių virtuvę, pirmiausia pagalvojame apie gardžius jautienos čeburėkus su…
Khinkaliai su jautiena: Sakartvelo klasika
Khinkaliai – tai ne tik patiekalas, bet tikras Gruzijos kulinarinis simbolis. Pagrindinė…
Kokybiška jautiena: kaip atpažinti?
Jautiena vertinama dėl savo maistinių ir skoninių savybių. Tačiau kaip išsirinkti išties…
Sekmadienio receptas – jautienos išpjova su kavoje brandintomis bulvėmis
Virtuvės šefas Justinas Misius, kuris 2012 metais laimėjo geriausio virėjo titulą, pataria…
Sekmadienio receptas – dieviškas jautienos troškinys su bulvytėmis
Šiandien iš šio mergaitiško, romantiško ir pozityvaus dienoraščio nusirašėme šiek tiek vyrišką,…