Sekmadienio receptas – varškės apkepas su slyvomis
Šiandien iš šio mergaitiško, romantiško ir pozityvus dienoraščio nusirašėme kvapnaus ir šilto…
Sekmadienio burtai virtuvėje: čili vištienos sriuba po atviru dangum
„Gyvenimas trumpas – ragauk viską“ – skelbia amerikietės Marcellos maisto tinklaraščio šūkis.…
Sekmadienio burtai virtuvėje: manų kruopų pudingas iš Mumbajaus
Anushruti gyvena didžiausiame Indijos mieste Mumbajuje, drauge su vyru augina sūnų ir…
Sekmadienio burtai virtuvėje: šalti bananiniai kąsneliai
Niujorke gyvenantys Cara ir Bobas 2010-aisiais nusprendė tapti veganais. Tais pačiais metais…
Sekmadienio burtai virtuvėje: švediškas vegetariškų burgerių su burokėliais variantas
Šio sekmadienio magijos seansas keliasi į žalią švedų Davido ir Liuse'os virtuvę.…
Sekmadienio burtai virtuvėje: naminiai šviežių braškių ledai
Ši sekmadienį drauge su geografe Amber Wilson keliaujame po Jungtinių Amerikos valstijų…
Sekmadienio burtai virtuvėje: laisvadienio sangrija
Laikomės pažado. Šį sekmadienį vėl pristatome maisto tinklaraštininkę. Šį kartą tai Kalifornijos…
Sekmadienio receptas – šiltos vištienos salotos su džiovintomis slyvomis ir prancūzišku medaus bei garstyčių užpilu
Šiandien iš šio mergaitiško, romantiško ir pozityvus dienoraščio nusirašėme šiltų ir labai…
Sekmadienio receptas – dieviškas jautienos troškinys su bulvytėmis
Šiandien iš šio mergaitiško, romantiško ir pozityvaus dienoraščio nusirašėme šiek tiek vyrišką,…
„Citrinos žievelė“ – maistu lepinančios Karolinos tinklaraštis (Interviu)
Ryte – paskaitas, vakare – darbas, laisvalaikiu savanoriavimas... Kada, Karolina, gamini? Būna,…