Žyma: mėsos patiekalai

Kepta višta – pats paprasčiausias receptas

Kepta višta - puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško skanaus ir paprastai paruošiamo…

Vaida Bučinskienė

Makaronai su mėsos padažu ir netikėtu ingredientu

Makaronai su mėsos padažu ir netikėtu ingredientu - tai sotus ir skanus…

Vaida Bučinskienė

Maltos mėsos vyniotinis su kiaušiniais

Maltos mėsos vyniotinis su kiaušiniais - šis patiekalas tikras klasikinio komforto maisto…

Vaida Bučinskienė

Netikras zuikis – nostalgiškas patiekalas

Netikras zuikis - tai vienas tų nostalgiškų patiekalų, kuriuos prisimename iš vaikystės…

Vaida Bučinskienė

Juodųjų ir baltųjų pipirų padažas – geriausia, kuo galima pagardinti keptą mėsą

Kepsnys ant grotelių, sultinga vištiena ar aromatinga kiauliena – keptą mėsą galima…

Aurimas Kavaliūnas

Avienos šonkauliai keptuvėje

Avienos šonkauliai keptuvėje - avienos šonkaulių patiekalai dažnai tampa išskirtiniu stalo akcentu…

Vaida Bučinskienė

Sekmadienio receptas – jautienos išpjova su kavoje brandintomis bulvėmis

Virtuvės šefas Justinas Misius, kuris 2012 metais laimėjo geriausio virėjo titulą, pataria…

Redakcija