Kepta višta – pats paprasčiausias receptas
Kepta višta - puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško skanaus ir paprastai paruošiamo…
Makaronai su mėsos padažu ir netikėtu ingredientu
Makaronai su mėsos padažu ir netikėtu ingredientu - tai sotus ir skanus…
Maltos mėsos vyniotinis su kiaušiniais
Maltos mėsos vyniotinis su kiaušiniais - šis patiekalas tikras klasikinio komforto maisto…
Netikras zuikis – nostalgiškas patiekalas
Netikras zuikis - tai vienas tų nostalgiškų patiekalų, kuriuos prisimename iš vaikystės…
Juodųjų ir baltųjų pipirų padažas – geriausia, kuo galima pagardinti keptą mėsą
Kepsnys ant grotelių, sultinga vištiena ar aromatinga kiauliena – keptą mėsą galima…
Avienos šonkauliai keptuvėje
Avienos šonkauliai keptuvėje - avienos šonkaulių patiekalai dažnai tampa išskirtiniu stalo akcentu…
Sekmadienio receptas – jautienos išpjova su kavoje brandintomis bulvėmis
Virtuvės šefas Justinas Misius, kuris 2012 metais laimėjo geriausio virėjo titulą, pataria…