Takos su plėšyta kiauliena
Takos su plėšyta kiauliena - šie sultingi, kvapnūs takai su plėšyta kiauliena…
Plėšyta kiauliena – sultinga ir skonio pilna mėsa
Plėšyta kiauliena - tai puikus pasirinkimas sočiai vakarienei ar savaitgalio susibūrimui. Minkšta,…
Makaronai su mėsos padažu ir netikėtu ingredientu
Makaronai su mėsos padažu ir netikėtu ingredientu - tai sotus ir skanus…
Maltos mėsos vyniotinis su kiaušiniais
Maltos mėsos vyniotinis su kiaušiniais - šis patiekalas tikras klasikinio komforto maisto…
Netikras zuikis – nostalgiškas patiekalas
Netikras zuikis - tai vienas tų nostalgiškų patiekalų, kuriuos prisimename iš vaikystės…
Tradiciniai šašlykai marinuoti su actu
Tradiciniai šašlykai marinuoti su actu - tai klasikinis kiaulienos šašlykas, pasižymintis išraiškingu…
Mėsos kukuliai pomidorų ir paprikų padaže
Mėsos kukuliai pomidorų ir paprikų padaže - tai šiltas ir sotus patiekalas,…
Juodųjų ir baltųjų pipirų padažas – geriausia, kuo galima pagardinti keptą mėsą
Kepsnys ant grotelių, sultinga vištiena ar aromatinga kiauliena – keptą mėsą galima…
Avienos šonkauliai keptuvėje
Avienos šonkauliai keptuvėje - avienos šonkaulių patiekalai dažnai tampa išskirtiniu stalo akcentu…
Sekmadienio receptas – jautienos išpjova su kavoje brandintomis bulvėmis
Virtuvės šefas Justinas Misius, kuris 2012 metais laimėjo geriausio virėjo titulą, pataria…