Žyma: mėsos patiekalai

Takos su plėšyta kiauliena

Takos su plėšyta kiauliena - šie sultingi, kvapnūs takai su plėšyta kiauliena…

Vaida Bučinskienė

Plėšyta kiauliena – sultinga ir skonio pilna mėsa

Plėšyta kiauliena - tai puikus pasirinkimas sočiai vakarienei ar savaitgalio susibūrimui. Minkšta,…

Vaida Bučinskienė

Makaronai su mėsos padažu ir netikėtu ingredientu

Makaronai su mėsos padažu ir netikėtu ingredientu - tai sotus ir skanus…

Vaida Bučinskienė

Maltos mėsos vyniotinis su kiaušiniais

Maltos mėsos vyniotinis su kiaušiniais - šis patiekalas tikras klasikinio komforto maisto…

Vaida Bučinskienė

Netikras zuikis – nostalgiškas patiekalas

Netikras zuikis - tai vienas tų nostalgiškų patiekalų, kuriuos prisimename iš vaikystės…

Vaida Bučinskienė

Tradiciniai šašlykai marinuoti su actu

Tradiciniai šašlykai marinuoti su actu - tai klasikinis kiaulienos šašlykas, pasižymintis išraiškingu…

Vaida Bučinskienė

Mėsos kukuliai pomidorų ir paprikų padaže

Mėsos kukuliai pomidorų ir paprikų padaže - tai šiltas ir sotus patiekalas,…

Vaida Bučinskienė

Juodųjų ir baltųjų pipirų padažas – geriausia, kuo galima pagardinti keptą mėsą

Kepsnys ant grotelių, sultinga vištiena ar aromatinga kiauliena – keptą mėsą galima…

Aurimas Kavaliūnas

Avienos šonkauliai keptuvėje

Avienos šonkauliai keptuvėje - avienos šonkaulių patiekalai dažnai tampa išskirtiniu stalo akcentu…

Vaida Bučinskienė

Sekmadienio receptas – jautienos išpjova su kavoje brandintomis bulvėmis

Virtuvės šefas Justinas Misius, kuris 2012 metais laimėjo geriausio virėjo titulą, pataria…

Redakcija