Tradiciniai patiekalai pavasarį – ir lengvesni, ir skanesni (+2 receptai)
Atėjus pavasariui imame galvoti apie liesesnį maistą, nes rūpinamės savo savijauta ir…
Kodėl kai kurios spurgos turi skyles? (+receptas)
Visame pasaulyje spurgų vardas žinomas vis kitu pavadinimu ir kita išvaizda –…
Greitai pagaminama, skani, soti, originali ir dar daug teigiamų epitetų verta vakarienė (foto)
Taip norite vakarienei kažko netradicinio, bet neturite nei laiko, nei noro, nei…
Sušildantys patiekalai pagal Ruslaną Bolgovą ( + receptai)
Kai spusteli šaltukas, nesinori niekur eiti iš namų: norisi susisukti į antklodę…
Paskutinėms iškyloms gamtoje – paprika ir sūris ant grilio
Graži diena gamtoje ir skanus ant grotelių kepamo maisto dūmas. Vasaros pabaigos…
Rudens klasika – bulvės: kaip nustebinti šeimą netikėtais deriniais?
Jeigu vyktų nuobodžiausių daržovių rinkimai, tikėtina, juos be konkurencijos laimėtų bulvės. Šeimininkės…
„Ramen burgeriai“ – pamėgti mėsainiai be bandelės (+receptas)
Lietuvos restoranų virtuves jau kurį laiką užkariavę amerikietiškieji „burgeriai“ – suvožtiniai su…
Bajoriški receptai su rudeninėmis gėrybėmis
„Žiūrėk lauką vasarą, o sodą – rudenį“, - byloja lietuvių liaudies išimtis.…
Karštą vasaros dieną atgaivins namuose gaminti limonadai (+receptas)
Vienas geriausių būdų atsigaivinti karštą dieną – šaltas gėrimas. Tačiau dar geriau,…
Okonomiyaki makaronų blynai – naujausia kulinarijos tendencija (foto, video)
Mes, žmonės, keistos būtybės – vieninteliai visoje žemėje nesiliaujame ieškoję būdų, kaip…
Blynai – namų jaukumo simbolis (+receptai)
Blynai. Vien nuo šio žodžio paminėjimo daugeliui žmonių sužimba akys. Šis patiekalas…
Šv. Kalėdos pagal Ruslaną Bolgovą: 5-ios įdaryto viščiuko improvizacijos
Šventos Kalėdos – tai metas, kai visi šeimos nariai ir artimieji susirenka…
Nekasdieniška imbierinių sausainiukų istorija ( +receptas)
Nėra pasaulyje kito tokio konditerinio kepinio, kuris labiau simbolizuotų Kalėdas nei imbieriniai…
Helovyno užkandžiai pagal virtuvės šefą Ruslaną Bolgovą
Artėja Helovyno šventė, ypač pamėgta aštraus pojūčių mėgėjų, tų, kurie mėgsta nustebinti…
Užkepti kiaušiniai: įdomios ir gražios pusryčių idėjos
Dažnas pusryčiams renkasi kiaušinius - virtus, keptus, plaktus, paruoštus, kaip omletą su…
Manų kruopos – iš naujo atrastas ingredientas (+receptai)
Vieno didžiausių Lietuvos prekybos centrų atlikta apklausa parodė, kad 49 proc. tautiečių…
Daržovių TOP 5: iš kur gauti vitaminų visai žiemai? (+receptas)
Vitaminų ir kitų antioksidantų bei maistinių skaidulų žmogui reikia kasdien, tačiau artėjant…
Kokią duoną rinktis? (receptas)
Duona yra bene pagrindinis maisto produktas daugeliui žmonių visame pasaulyje, valgoma jau…
Ali Gadžijevo džiaugsmai: maloni tėvystė ir televizijos laida
Viename sostinės pramoniniame rajone įsikūrusiame ceche intensyviai triūsia konditerijos ekspertų ir televizijos…
5 būdai kaip paįvairinti greitai paruošiamus makaronus
Kažkas yra pasakęs, kad noras valgyti paverčia mus dievais virtuvėje. Šiuose žodžiuose…
Kitokie Užgavėnių patiekalai pagal žinomus virtuvės šefus
Vieni geriausių Lietuvos šefų, Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacijos narių…
Savaitgalio receptas. Grybai su mocarela ir čiobreliais
Į didelę, karščiui atsparią lėkštę sudėkite grybus. Suplėšykite mocarelą, užbarstykite ją ant…
Neįtikėtini desertai iš duonos Kūčių ir Kalėdų stalui (receptai)
Nuo senų senovės lietuviai duoną suasmenindavo ir sudievindavo: ji minima pasakose, priežodžiuose…
Šefo Ruslano Bolgovo pusryčių receptai
Ruslanas Bolgovas siūlo du puikius, daugeliui tikrai patiksiančius receptus, kurie idealiai tinka…
Sekmadienio burtai virtuvėje: becukriai skanumynai – vaisių odelės arba „lavashak“
Šį sekmadienį rubrikoje vyks tikras magijos seansas. Bandysime slyvas ir kitus kaulavaisius…
Sekmadienio receptas – sausainiai su parmezanu ir kmynais
Tradiciškai sekmadienį pradedame drauge su Brigita ir jos tinklaraščiu „Tasty Art“. Jei…
Sekmadienio receptas. Prancuziška svogūnų uogienė
Labas rytas arba bonjour. Kadangi rugpjūtis uogienių virimo mėnuo, rekomenduojame ir mes…
Sekmadienio receptas – varškės apkepas su slyvomis
Šiandien iš šio mergaitiško, romantiško ir pozityvus dienoraščio nusirašėme kvapnaus ir šilto…
Sekmadienio receptas – saldžiarūgščiai svajonių blyneliai pusryčiams
Nuo šiol kiekvieną sekmadienį pradėsime drauge su Brigita ir jos tinklaraščiu „Tasty…
Sekmadienio receptas – naminiai kruasanai
Šiandien iš šio mergaitiško, romantiško ir pozityvaus dienoraščio nusirašėme traškių, sluoksniuotų, sviestinių,…