Žyma: receptai

Tradiciniai patiekalai pavasarį – ir lengvesni, ir skanesni (+2 receptai)

Atėjus pavasariui imame galvoti apie liesesnį maistą, nes rūpinamės savo savijauta ir…

Redakcija

Kodėl kai kurios spurgos turi skyles? (+receptas)

Visame pasaulyje spurgų vardas žinomas vis kitu pavadinimu ir kita išvaizda –…

Redakcija

Greitai pagaminama, skani, soti, originali ir dar daug teigiamų epitetų verta vakarienė (foto)

Taip norite vakarienei kažko netradicinio, bet neturite nei laiko, nei noro, nei…

Redakcija

Sušildantys patiekalai pagal Ruslaną Bolgovą ( + receptai)

Kai spusteli šaltukas, nesinori niekur eiti iš namų: norisi susisukti į antklodę…

Redakcija

Paskutinėms iškyloms gamtoje – paprika ir sūris ant grilio

Graži diena gamtoje ir skanus ant grotelių kepamo maisto dūmas. Vasaros pabaigos…

Redakcija

Rudens klasika – bulvės: kaip nustebinti šeimą netikėtais deriniais?

Jeigu vyktų nuobodžiausių daržovių rinkimai, tikėtina, juos be konkurencijos laimėtų bulvės. Šeimininkės…

Redakcija

„Ramen burgeriai“ – pamėgti mėsainiai be bandelės (+receptas)

Lietuvos restoranų virtuves jau kurį laiką užkariavę amerikietiškieji „burgeriai“ – suvožtiniai su…

Redakcija

Bajoriški receptai su rudeninėmis gėrybėmis

„Žiūrėk lauką vasarą, o sodą – rudenį“, - byloja lietuvių liaudies išimtis.…

Redakcija

Karštą vasaros dieną atgaivins namuose gaminti limonadai (+receptas)

Vienas geriausių būdų atsigaivinti karštą dieną – šaltas gėrimas. Tačiau dar geriau,…

Redakcija

Okonomiyaki makaronų blynai – naujausia kulinarijos tendencija (foto, video)

Mes, žmonės, keistos būtybės – vieninteliai visoje žemėje nesiliaujame ieškoję būdų, kaip…

Redakcija

Blynai – namų jaukumo simbolis (+receptai)

Blynai. Vien nuo šio žodžio paminėjimo daugeliui žmonių sužimba akys. Šis patiekalas…

Redakcija

Šv. Kalėdos pagal Ruslaną Bolgovą: 5-ios įdaryto viščiuko improvizacijos

Šventos Kalėdos – tai metas, kai visi šeimos nariai ir artimieji susirenka…

Redakcija

Nekasdieniška imbierinių sausainiukų istorija ( +receptas)

Nėra pasaulyje kito tokio konditerinio kepinio, kuris labiau simbolizuotų Kalėdas nei imbieriniai…

Redakcija

Helovyno užkandžiai pagal virtuvės šefą Ruslaną Bolgovą

Artėja Helovyno šventė, ypač pamėgta aštraus pojūčių mėgėjų, tų, kurie mėgsta nustebinti…

Redakcija

Užkepti kiaušiniai: įdomios ir gražios pusryčių idėjos

Dažnas pusryčiams renkasi kiaušinius - virtus, keptus, plaktus, paruoštus, kaip omletą su…

Redakcija

Manų kruopos – iš naujo atrastas ingredientas (+receptai)

Vieno didžiausių Lietuvos prekybos centrų atlikta apklausa parodė, kad 49 proc. tautiečių…

Redakcija

Daržovių TOP 5: iš kur gauti vitaminų visai žiemai? (+receptas)

Vitaminų ir kitų antioksidantų bei maistinių skaidulų žmogui reikia kasdien, tačiau artėjant…

Redakcija

Kokią duoną rinktis? (receptas)

Duona yra bene pagrindinis maisto produktas daugeliui žmonių visame pasaulyje, valgoma jau…

Redakcija

Ali Gadžijevo džiaugsmai: maloni tėvystė ir televizijos laida

Viename sostinės pramoniniame rajone įsikūrusiame ceche intensyviai triūsia konditerijos ekspertų ir televizijos…

Redakcija

5 būdai kaip paįvairinti greitai paruošiamus makaronus

Kažkas yra pasakęs, kad noras valgyti paverčia mus dievais virtuvėje. Šiuose žodžiuose…

Redakcija

Kitokie Užgavėnių patiekalai pagal žinomus virtuvės šefus

Vieni geriausių Lietuvos šefų, Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacijos narių…

Redakcija

Savaitgalio receptas. Grybai su mocarela ir čiobreliais

Į didelę, karščiui atsparią lėkštę sudėkite grybus. Suplėšykite mocarelą, užbarstykite ją ant…

Redakcija

Neįtikėtini desertai iš duonos Kūčių ir Kalėdų stalui (receptai)

Nuo senų senovės lietuviai duoną suasmenindavo ir sudievindavo: ji minima pasakose, priežodžiuose…

Redakcija

Šefo Ruslano Bolgovo pusryčių receptai

Ruslanas Bolgovas siūlo du puikius, daugeliui tikrai patiksiančius receptus, kurie idealiai tinka…

Redakcija

Sekmadienio burtai virtuvėje: becukriai skanumynai – vaisių odelės arba „lavashak“

Šį sekmadienį rubrikoje vyks tikras magijos seansas. Bandysime slyvas ir kitus kaulavaisius…

Redakcija

Sekmadienio receptas – sausainiai su parmezanu ir kmynais

Tradiciškai sekmadienį pradedame drauge su Brigita ir jos tinklaraščiu „Tasty Art“. Jei…

Redakcija

Sekmadienio receptas. Prancuziška svogūnų uogienė

Labas rytas arba bonjour. Kadangi rugpjūtis uogienių virimo mėnuo, rekomenduojame ir mes…

Redakcija

Sekmadienio receptas – varškės apkepas su slyvomis

Šiandien iš šio mergaitiško, romantiško ir pozityvus dienoraščio nusirašėme kvapnaus ir šilto…

Redakcija

Sekmadienio receptas – saldžiarūgščiai svajonių blyneliai pusryčiams

Nuo šiol kiekvieną sekmadienį pradėsime drauge su Brigita ir jos tinklaraščiu „Tasty…

Redakcija

Sekmadienio receptas – naminiai kruasanai

Šiandien iš šio mergaitiško, romantiško ir pozityvaus dienoraščio nusirašėme traškių, sluoksniuotų, sviestinių,…

Redakcija