Žyma: receptai

Neprarykite liežuvio: nekaloringo ir sveiko suvožtinio receptas

Su peiliu ir šakute valgomi suvožtiniai (žodis „burgeris“ mūsų kalboje nevartojamas, bet…

Redakcija

Sekmadienio receptas – šokoladiniai sausainiai su žemės riešutų sviestu

Šiandien iš šio mergaitiško, romantiško ir pozityvaus dienoraščio nusirašėme itin kvepiančių, netgi…

Redakcija

Sekmadienio receptas – labai labai skani ir paprasta pica

Šiandien iš šio mergaitiško, romantiško ir pozityvaus dienoraščio nusirašėme žiauriai skanios ir…

Redakcija

Sekmadienio receptas – sveikas lęšių troškinys su artišokais ir šalaviju

Šiandien iš šio mergaitiško, romantiško ir pozityvaus dienoraščio nusirašėme sveiko lęšių troškinio…

Redakcija

Patiekalas-staigmena: studentų deserto „Elitiniai pusryčiai“ receptas

Desertas, pavadintas „Elitiniai pusryčiai“, pateiktas apgaulingu virto kiaušinio, duonos ir salotų pavidalu…

Redakcija

Patiekalas-staigmena: desertas „Kąsnelis kavos“ (receptas)

Desertas, pavadintas „Kąsnelis kavos“, pateiktas apgaulingu kavos gėrimo pavidalu, atnešė antrąją vietą…

Redakcija

Kaip sumaniai ir greitai paruošti vaišes 20 žmonių

Kulinarinių knygų ir TV laidų autorė, maisto žurnalistė Beata Nicholson jau trečius…

Redakcija

Rugsėjo 1-osios pusryčiai – traškūs senoviniai vafliai

Šiandien iš šio mergaitiško, romantiško ir pozityvaus dienoraščio nusirašėme į vaikystę sugrąžinančių…

Redakcija

Sekmadienio receptas – dieviškas jautienos troškinys su bulvytėmis

Šiandien iš šio mergaitiško, romantiško ir pozityvaus dienoraščio nusirašėme šiek tiek vyrišką,…

Redakcija

Beatos meilė daržovėms: cukinijų, pomidorų ir kaparėlių salotų receptas

Ką gi ką gi štai ir vėl mano rankose nauja receptų knyga…

Redakcija

Sekmadienio receptas – trupininiai kreminio sūrio pyragėliai su raudonaisiais apelsinais

Tradiciškai sekmadienį pradedame drauge su Brigita ir jos tinklaraščiu „Tasty Art“. Jei…

Redakcija

Sekmadienio receptas – orkaitėje keptos itališkos bulvytės su voveraitėmis

Tradiciškai sekmadienį pradedame drauge su Brigita ir jos tinklaraščiu „Tasty Art“. Jei…

Redakcija

Sekmadienio receptas – sveiki veganiški keksiukai

Tradiciškai sekmadienį pradedame drauge su Brigita ir jos tinklaraščiu „Tasty Art“. Jei…

Redakcija

Sekmadienio receptas – šiltos pastos salotos su kukurūzais ir feta

Šiandien iš šio mergaitiško, romantiško ir pozityvus dienoraščio jaukiems pietums nusirašėme šiltų…

Redakcija

Sekmadienio receptas – liesas braškinis varškės apkepas

Šiandien iš šio mergaitiško, romantiško ir pozityvus dienoraščio nusirašėme receptą savo ir…

Redakcija

Tinklaraštininkai eksperimentavo su moderniais lietuviškais patiekalais (6 receptai)

Birželio 14-ąją minimos tarptautinės tinklaraštininkų dienos proga lietuviškų kulinarinių tinklaraščių autoriai eksperimentavo…

Redakcija

Labiausiai nevykę bandymai atkartoti kulinarijos šedevrus (foto)

Labai smagu nardyti virtualiose tinklaraščių kūrėjų virtuvėse ir smaguriauti nepaprastais vaizdais. Ne…

Redakcija

Pusryčiai – tautos veidrodis? Kaip atrodo skirtingų pasaulio šalių pusryčiai (foto)

Pusryčiai - svarbiausias žmogaus skrandžiui metas. Kiekvienoje šalyje vyrauja vis kitos pusryčių…

Redakcija

Dieną be dietų Lietuvoje išrinkta pirmoji prieskonių karalienė (receptas)

Vakar, Tarptautinės dienos be dietų vakarą, išrinkta pirmoji Lietuvoje Prieskonių karalienė. Dėl…

Redakcija

Beata kviečia kepti nedelsiant – įsijunk video pamoką ir tu

Populiarių Lietuvoje kulinarinių knygų autorė Beata Nicholson norinčius išmokti kepti ar patobulinti…

Redakcija

Įdomūs faktai apie prieskonius

Senovėje prieskoniai atliko tokį pat svarbų politinį ir ekonominį vaidmenį, kaip šiandien…

Redakcija

Šokoladiniai keksiukai su „Nutellos“ kremu (receptas, foto)

Šie šokoladiniai keksiukai tikrai buvo neplanuoti, tiesiog vieną dieną draugė paklausė, ar…

Redakcija

Sekmadieninis Jurgos receptas: trinta svogūnų ir sūrio sriuba

Laikas.lt toliau džiaugiasi savo redakcijoje turėdami tikrą šaukšto, puodo ir keptuvės meistrę,…

Redakcija

Nomeda Marčėnaitė kepa riešutų duoną (receptas ne tik gurmanams)

Chrestomatinę rašytojo Sauliaus Šaltenio apysaką „Riešutų duona“ ir pagal ją sukurtą filmą…

Redakcija

Sekmadieninis Jurgos receptas: obuolių blyneliai su ypatingu grietinės padažu

Pasiruoškite tešlą blynams. Turbūt visi dar nuo vaikystės atsimenate, kaip tai daroma:…

Redakcija

Sekmadieninis (ne Jurgos) receptas: „Jūreivio Papajaus” kokteilis

Nauji metai, nauja laimė ir nauji pažadai sau. Jei į šių metų…

Redakcija

Sekmadieninis Jurgos receptas. Karališka sriuba

Laikas.lt toliau džiaugiasi savo tarpe turėdami tikrą šaukšto, puodo ir keptuvės meistrę,…

Redakcija

Sekmadieninis Jurgos receptas. Citrininis pyragas „Netyčiukas“

Laikas.lt toliau džiaugiasi savo tarpe turėdami tikrą šaukšto, puodo ir keptuvės meistrę,…

Redakcija

Savaitgalio receptas. „Plevėsos virtuvėlė” pristato – kalakutienos ir bulvių dizasteris

Šįkart "Plevėsos virtuvėlė" pristato ne iki galo sėkmingą, kainavusį nervų ir laiko…

Redakcija

Savaitgalio receptas. „Plevėsos virtuvėlė“ pristato – buvusios anytos avižų kepsniukus

„Plevėsos virtuvėlė“ šįkart siūlo labai paprastą, tačiau neprastą patiekalą - "Buvusios anytos…

Redakcija