Žyma: receptai

Patiekalų konkursas atskleidė naujas studentų mitybos tendencijas (Foto)

Vakar, sekmadienį, Kulinarijos studijoje įvykęs studentų kulinarinis konkursas atskleidė, kad šiandien studijuojantys…

Redakcija

Savaitgalio receptas. Riešutų ir ananasų gardumynas

Riešutus trumpai apkepti sausoje keptuvėje. Kepimo formą sutepti sviestu, sudėti ananasus ir…

Redakcija

Savaitgalio receptas. Žuvies frikasė

Šiam savaitgaliui siūlome pasigaminti skanų patiekalą iš žuvies. Jūsų dėmesiui - žuvies…

Redakcija

Savaitgalio receptas. Kepti varškėčiai su bulvėmis

Savaitgalio receptui siūlome išties skanų patiekalą, kurį turbūt dažnai gamina Jūsų mamos,…

Redakcija

Savaitgalio receptas. Pomidorų sriuba

Šiam savaitgaliui siūlome pasigaminti labai skanią pomidorų sriubą, kuri yra ne tik…

Redakcija

Savaitgalio receptas. Sūrio kepsneliai

Žiemišką savaitgalį siūlome pasigaminti patiekalą, kurį daugelis turbūt jau žino, tačiau yra…

Redakcija

Savaitgalio receptas. Imbieriniai sausainiai

Šeštadienio receptas šį kartą bus truputį šventiškas - imbieriniai sausainiai. Juos iškepti…

Redakcija

Kas naujo maisto gaminimo pasaulyje? Burokėliai, socialumas ir kitos vingrybės (Foto)

Mada egzistuoja visur, net ir restoranų ir maisto gaminimo namuose pasaulyje, kuriame…

Redakcija

Savaitgalio receptas. Brokolių košė

Brokolius išvirkite, atvėsinkite ir sutrinkite. Miltus pakepinkite svieste, gautą masę atskieskite brokolių…

Redakcija

Skaniam vakarui – gerų kokteilių receptai

Pirmadienio vakarą Vilniaus bare “Silver Sky” vykusiame Angostura Bitters Pasaulio kokteilių čempionato…

Redakcija

Savaitgalio receptas. Veganiškas obuolių pyragas

Nors šeštadienis daugeliui ir darbo diena, vistiek vadiname jį savaitgalio pradžia ir…

Redakcija

Savaitgalio receptas. Moliūgų sriuba su voveraitėmis

Helovino atributas - moliūgas, iš kurio galima pagaminti ne tik gražius ir…

Redakcija

Savaitgalio receptas. Skrebučiai su pomidorais ir žalumynais

Palaikykite pomidorus 1 min. verdančiame vandenyje, ištraukite ir nulupkite skūreles. Įkaitinkite orkaitę…

Redakcija

Studentauk su Laikas.lt. Geriausi studentiški receptai

Spaliui įsibėgėjus dauguma studentų jau įsivažiavo į paskaitų ir studentiško gyvenimo ritmą,…

Redakcija

„Tasty life“: „Svarbiausia skonį jausti galvoje“ (Interviu)

Du pakvaišę kulinarijos entuziastai – Reinaldas ir Alfredas – visai neseniai Vilniuje…

Redakcija

Kulinarinės knygos: ekspertai prieš mėgėjus

Kulinarinės knygos vis dažniau užkariauja knygynų lentynas, jos karaliavo ir šių metų…

Redakcija

Savaitgalio receptas. Vegetariški balandėliai

Stambiai sutarkuotas morkas kepkite kartu su smulkiai supjaustytais svogūnais aliejuje, kol pagels.…

Redakcija

Savaitgalio receptas. Grybų ir bulvių blynai

Bulves nuskuskite ir sutarkuokite smulkia tarka. Gautus tarkius nusunkite. Grybus nuvalykite, nuplaukite…

Redakcija

Savaitgalio receptas. „Tasty life“ sūrio užtepas su žolelėmis

Jeigu jums atsibodo neįdomūs, skoniu beveik nesiskiriantys ir konservantų pilni tepami sūreliai…

Redakcija

Savaitgalio receptas. Sūrio sriuba

Kaip ir kiekvieną šeštadienį, Laikas.lt Jums siūlo pasigaminti ką nors skanaus ir…

Redakcija

Savaitgalio receptas. Varškės pyragas su abrikosais

Savaitgalio receptui siūlome išties skanų desertą, kuris abejingų nepaliks. Tai varškės pyragas…

Redakcija

Pagrindinis ingredientas – šviežios braškės

Populiariausia uoga pasaulyje - braškė. Vasara - laikas, kai gali mėgautis šviežiomis…

Redakcija

Kulinarijos tinklaraštininkų receptai Joninėms

Geriausių metų kulinarinių tinklaraščių apdovanojimų dalyviai praėjusią savaitę varžėsi ruošdami Joninių nakties…

Redakcija

Valgyk lauke – egzotiškas šašlykas, dilgėlių kotletai ir grilio sumuštinukai

Apie iškylos pintinių turinį jau rašėme tik atšilus orams. Kadangi vasara tik…

Redakcija

Labai skanūs „Kanų meniu“ konkurso nugalėtojų receptai (Video)

Šių metų Kanų festivalyje buvo vertinami ne tik kino filmai, bet ir…

Redakcija