Pakartotinai virintas vanduo: kodėl tai nėra gera idėja
Vandens virinimas – įprastas būdas pasiruošti saugų gėrimą ar maistą. Tai greita…
Pasaulio jaunųjų virėjų konkurse – ir Lietuvos talentai
Augantis restoranų Lietuvoje skaičius ir didėjantis gyventojų poreikis specializuotiems restoranams ir išskirtiniam…
Kaip pajausti žodžio skonį?
Tikriausiai ankščiau ar vėliau kažkas turėjo kažką panašaus padaryti. Vienas išradingas, pseudonimu…
Kulinaras H. Blumenthalis: 4 metus išradinėjau aštrios cukraus vatos receptą
Kulinarijos burtininkas Hestonas Blumentalis, kuris it stebuklingąja lazdele pamojęs, kuria tokius virtuvės…
Majonezas – skonio žudikas
Mes taip pamėgome majonezą, kad jo dedame kone į visus patiekalus. Tuo…