Ar mums tinka japoniška virtuvė?
Japonų virtuvė – populiari visame pasaulyje. Ir Lietuva tikrai nėra išimtis. Japoniškų…
„Superproduktai“ – ne tik sveiki, bet ir sotūs
Palikime visus grūdus ir žoles lesti paukščiams – mes esame žmonės, todėl…
Keisčiausios ir nesveikiausios dietos istorijoje
Kad ir kiek būtume įspėjami apie dietų keliamą pavojų mūsų sveikatai, šiam…
Sveikiausi produktai, kurių jūs nevalgote
Daugelio supratimas apie sveiką mitybą apsiriboja keliomis pagrindinėmis daržovėmis, vaisiais ir geriausiu…
3 pavojingos medžiagos, kurias perkate nuolat
Nors visiškai aplinkai nekenksmingų medžiagų praktiškai nėra, kasdien pirkdami įvairias prekes turėtume…
Tinkamiausi produktai naktipiečiams
Neneikime – visi esame bent kartą naktį pravėrę šaldytuvo dureles, kai gurgiantis…
10 maisto produktų, kurie atrodo sveikai, bet tokie nėra
Turbūt nereikia nė sakyti, kad visi mėgstame skaniai pavalgyti. Deja, bet ne…
Stresą mažinantis maistas
Griebkite vieną iš žemiau pateiktų produktų, kai pasijusite esantys blogos nuotaikos, užklupti…
Drastiškas eksperimentas: vaikinas pasiryžo mėnesį valgyti natrio glutamatą (video)
Jaunas vaikinas Augustas ir pasisiūlė atlikti eksperimentą su maisto priedu, apie kurio…
Pusryčiai: valgyti ar ilgiau pamiegoti?
Pusryčiai – tarsi energijos bomba, „pakraunanti“ organizmą po nakties ir nuteikianti efektyviai…
Patarimai, ką valgyti prieš treniruotę
Jau ne kartą savo straipsniuose minėjome, jog svarbu ne tik tai, ką…
Valgome ne tik sveikai, bet ir dažnai
Šeši nedideli patiekalai per dieną – tai taisyklė, padedanti išlaikyti mažą skrandžio…
Gyvo maisto konferencija skatins sveikai gyventi
Žymiausi pasaulio žaliavalgiai suvažiavo į Vilnių – šiandien prasideda tartpautinė Ann Wigmore…
D. Beckhamas apkaltintas nesveiko maisto propagavimu
Jamie Oliver'is, įžymusis virtuvės šefas, atvirame laiške, kurį pasirašė jis pats, sveikatos…
Skanaus: iš kokių ingredientų gaminami dešrainiai?
Norite prarasti apetitą dešrainiams? Tuomet siūlome apsilankyti „Frankfurter“ dešrelių gamykloje.
Restoranai viešai prabilo apie tai, kuo maitina savo lankytojus (Foto)
Ketvirtadienį, Vilniuje, restorane „Terrazza“ pristatyta atsakingų restoranų iniciatyva, prie kurios prisijungusios viešojo…
„Čiop Čiop“– maistas „be dramų“ (Interviu)
Apie „Čiop čiop“ jau girdėjo visi, kas mėgsta maistą, o dar daugiau…
Sausų pusryčių skandalas: šokiruojanti tiesa apie cukrų
Maisto pramonė per tiek gyvavimo metų sukūrė galybes pirkėjų viliojimo triukų. Baisiausia,…
Tamsioji ir šviesioji riešutų ir džiovintų vaisių „gyvenimo“ pusė
Kasdienis ir nekasdienis mūsų maistas turėtų teikti naudą sveikatai, aprūpinti vitaminais ir…
Maistas gražiai odai ir plaukams
Taigi ką valgyti ir ko vengti, kad plaukai ir oda atrodytų nepriekaištingai.…
Bevertės salotų sudedamosios dalys
Pagirtina, jei į savo racioną įtraukiate salotas, tačiau galima pasigaminti dar ir…
B.Wansinkas: kaip priversti vaikus valgyti morkas (Interviu)
Brianas Wansinkas - išties retos specialybės atstovas, kuris specializuojasi vartotojų elgsenos ir…
Knygų pusryčiai. Kas sveikai maitinasi, trumpiau gyvena
Udo Pollmer (Udas Polmeris, g. 1954 m.) – Vokietijos maisto produktų chemikas,…
Visa tiesa apie E maisto priedus – žinyne
Lietuvos knygynuose pasirodė išsamus E priedų žinynas „E priedai“, siekiantis išsklaidyti E…
Maisto produktų ženklinimas ženklais „Be E“ – klaidina vartotojus
2010 metų pabaigoje didžiulio visuomenės ir žiniasklaidos dėmesio sulaukė pirmieji Valstybinės maisto…
O kokio skonio jūsų meilė?
Kas gali būti geriau nei tyra, graži ir prasminga meilė? Meilė yprasminta…