Žyma: sveikas maistas

Ar mums tinka japoniška virtuvė?

Japonų virtuvė – populiari visame pasaulyje. Ir Lietuva tikrai nėra išimtis. Japoniškų…

Redakcija

„Superproduktai“ – ne tik sveiki, bet ir sotūs

Palikime visus grūdus ir žoles lesti paukščiams – mes esame žmonės, todėl…

Redakcija

Keisčiausios ir nesveikiausios dietos istorijoje

Kad ir kiek būtume įspėjami apie dietų keliamą pavojų mūsų sveikatai, šiam…

Redakcija

Sveikiausi produktai, kurių jūs nevalgote

Daugelio supratimas apie sveiką mitybą apsiriboja keliomis pagrindinėmis daržovėmis, vaisiais ir geriausiu…

Redakcija

3 pavojingos medžiagos, kurias perkate nuolat

Nors visiškai aplinkai nekenksmingų medžiagų praktiškai nėra, kasdien pirkdami įvairias prekes turėtume…

Redakcija

Tinkamiausi produktai naktipiečiams

Neneikime – visi esame bent kartą naktį pravėrę šaldytuvo dureles, kai gurgiantis…

Redakcija

10 maisto produktų, kurie atrodo sveikai, bet tokie nėra

Turbūt nereikia nė sakyti, kad visi mėgstame skaniai pavalgyti. Deja, bet ne…

Redakcija

Stresą mažinantis maistas

Griebkite vieną iš žemiau pateiktų produktų, kai pasijusite esantys blogos nuotaikos, užklupti…

Redakcija

Drastiškas eksperimentas: vaikinas pasiryžo mėnesį valgyti natrio glutamatą (video)

Jaunas vaikinas Augustas ir pasisiūlė atlikti eksperimentą su maisto priedu, apie kurio…

Redakcija

Pusryčiai: valgyti ar ilgiau pamiegoti?

Pusryčiai – tarsi energijos bomba, „pakraunanti“ organizmą po nakties ir nuteikianti efektyviai…

Redakcija

Patarimai, ką valgyti prieš treniruotę

Jau ne kartą savo straipsniuose minėjome, jog svarbu ne tik tai, ką…

Redakcija

Valgome ne tik sveikai, bet ir dažnai

Šeši nedideli patiekalai per dieną – tai taisyklė, padedanti išlaikyti mažą skrandžio…

Redakcija

Gyvo maisto konferencija skatins sveikai gyventi

Žymiausi pasaulio žaliavalgiai suvažiavo į Vilnių – šiandien prasideda tartpautinė Ann Wigmore…

Redakcija

D. Beckhamas apkaltintas nesveiko maisto propagavimu

Jamie Oliver'is, įžymusis virtuvės šefas, atvirame laiške, kurį pasirašė jis pats, sveikatos…

Redakcija

Skanaus: iš kokių ingredientų gaminami dešrainiai?

Norite prarasti apetitą dešrainiams? Tuomet siūlome apsilankyti „Frankfurter“ dešrelių gamykloje.

Redakcija

Restoranai viešai prabilo apie tai, kuo maitina savo lankytojus (Foto)

Ketvirtadienį, Vilniuje, restorane „Terrazza“ pristatyta atsakingų restoranų iniciatyva, prie kurios prisijungusios viešojo…

Redakcija

„Čiop Čiop“– maistas „be dramų“ (Interviu)

Apie „Čiop čiop“ jau girdėjo visi, kas mėgsta maistą, o dar daugiau…

Redakcija

Sausų pusryčių skandalas: šokiruojanti tiesa apie cukrų

Maisto pramonė per tiek gyvavimo metų sukūrė galybes pirkėjų viliojimo triukų. Baisiausia,…

Redakcija

Tamsioji ir šviesioji riešutų ir džiovintų vaisių „gyvenimo“ pusė

Kasdienis ir nekasdienis mūsų maistas turėtų teikti naudą sveikatai, aprūpinti vitaminais ir…

Redakcija

Maistas gražiai odai ir plaukams

Taigi ką valgyti ir ko vengti, kad plaukai ir oda atrodytų nepriekaištingai.…

Redakcija

Bevertės salotų sudedamosios dalys

Pagirtina, jei į savo racioną įtraukiate salotas, tačiau galima pasigaminti dar ir…

Redakcija

B.Wansinkas: kaip priversti vaikus valgyti morkas (Interviu)

Brianas Wansinkas - išties retos specialybės atstovas, kuris specializuojasi vartotojų elgsenos ir…

Redakcija

Knygų pusryčiai. Kas sveikai maitinasi, trumpiau gyvena

Udo Pollmer (Udas Polmeris, g. 1954 m.) – Vokietijos maisto produktų chemikas,…

Redakcija

Visa tiesa apie E maisto priedus – žinyne

Lietuvos knygynuose pasirodė išsamus E priedų žinynas „E priedai“, siekiantis išsklaidyti E…

Redakcija

Maisto produktų ženklinimas ženklais „Be E“ – klaidina vartotojus

2010 metų pabaigoje didžiulio visuomenės ir žiniasklaidos dėmesio sulaukė pirmieji Valstybinės maisto…

Redakcija

O kokio skonio jūsų meilė?

Kas gali būti geriau nei tyra, graži ir prasminga meilė? Meilė yprasminta…

Redakcija