Suminkštintas sviestas per kelias minutes: patikimas būdas be mikrobangų krosnelės
Kepant pyragus, gaminant kremus ar kitus konditerinius gaminius, dažnai nurodomas vienas esminis…
Ar sviestą keisti aliejumi? Naujas tyrimas atskleidžia netikėtus rezultatus
Naujas tyrimas rodo, kad sviestą keisti aliejumi, ypač alyvuogių, sojų ir rapsų…
Tobula kepta višta: svarbiausi patarimai, kaip ją paruošti
Kepta višta – tai vienas iš tų patiekalų, kuris gali tapti tikru…
Perkame sviestą, bet valgome margariną? Kaip neapsigauti
Nesumeluosiu sakydamas, kad pieno produktus vartojame nuo kūdikystės.Todėl toliau nagrinėjant temą apie…
Su šypsena: 10 nepakeičiamiausių virtuvės nesąmonių (foto)
Geras virtuvinis peilis šeimininkaujant virtuvėje gali atlikti begalę įvairiausių užduočių. Bet kam…
Norvegijoje – sviesto deficitas. Už pakelį prašoma ir 1225 Lt
Vienoje turtingiausių Europos ir pasaulio valstybių - Norvegijoje, skelbiamas sviesto deficitas. Į…