Kokių 6 maisto produktų žmonės nemėgsta labiausiai?
Canva
Grybai
Kai kuriems žmonėms grybų porėtumas ar gleivėtumas, ypač netinkamai juos laikant ar netinkamai paruošiant, atrodo nepatrauklus ir netgi kelia pykinimą.
Canva
Ančiuviai
Ančiuviai, nors ir populiarėja, daugeliui žmonių vis dar yra nepatrauklūs dėl savo stipraus, specifinio, sūroko ir kartais net aštraus kvapo bei skonio.
Canva
Subroduktai
Vidaus organų mėsa, pavyzdžiui, kepenėlės, širdis, plaučiai ar smegenys, dažnai atstumia dėl savo intensyvaus, kartais net aitraus skonio ir neįprastos tekstūros.
Canva
Pelėsinis sūris
Stiprus, aštrus, kartais net amoniaką primenantis aromatas ir mėlynas pelėsis, matomas sūrio viduje, gali sukelti neigiamas asociacijas ir neleisti paragauti šio sūrio.
Canva
Kalendra
Kai kuriems žmonėms kalendra turi nemalonų, muilą primenantį skonį dėl genetinio jautrumo.
Canva
Valgomoji ybiškė (Okra)
Okros gleivinga tekstūra yra pagrindinė priežastis, kodėl daugelis jos nemėgsta. Tačiau tinkamas paruošimas gali padėti jį sumažinti.