© Canva

Lengvas ir skanus salotų padažas: receptas, kuris pagerins jūsų patiekalus

© Canva

Salotų padažas yra vienas svarbiausių elementų, kuris gali kardinaliai pakeisti salotų skonį.  Šis salotų padažo receptas paprastas, greitas bei universalus.

© Canva

– 2 v. š. vyno acto – 1/4 a. š. garstyčių miltelių – 1/8 a. š. druskos – 6 v. š. alyvuogių arba salotų aliejaus  – 1 1/2 a. š. smulkintų svogūnų laiškų – ¼ šaukštelio džiovintų žolelių – šviežiai malto juodojo pipiro

Ingredientai

© Canva

1.Dubenyje sumaišykite actą, garstyčias, druską, gerai išplakite. 2.Įpilkite aliejų, smulkintus svogūnų laiškus, žoleles, pipirus ir sukratyti stiklainyje su užsukamu dangteliu. 3.Paragaukite ir pareguliuokite skonį.

Paruošimo būdas

© Canva

Šį padažą galite pasigaminti iš anksto ir laikyti šaldytuve iki 3 dienų. Jis puikiai tiks tiek daržovių salotoms ar net kaip marinatas.

© Canva

Pilną receptą, kaip paruošti lengvą ir skanų salotų padažą, rasite