– 360 g sausainių (be priedų)
– 220 g sviesto
– 100 g pistacijų kremo
– 1 skardinė kondensuoto pieno
– 150 g Kataifi tešlos
– 90 g šokolado
– 30 g pistacijų
9.Viską labai gerai išmaišyti, kad visi sausainiai ir kaitafi tešla pasidengtų mase.
10.Sudėti visą paruoštą masę į formą ir išlyginti paviršių, šiek tiek paspaudžiant.
11.Indą uždengti maistine plėvele ir perkelti į šaldytuvą bent kelioms valandoms, kad tinginys sutvirtėtų.
12.Sutvirtėjusį desertą išimti iš formos ir perkelti ant lentelės.
13.Šokoladą sulaužyti ir ištirpinti karštų garų vonelėje.
14.Tirpintu šokoladu apšlakstyti tinginį.
15.Pistacijas šiek tiek pasmulkinti ir jomis apibarstyti desertą.