Kaip atpažinti prastos kokybės vyną: užrašai, kurių reikėtų vengti
„Pagaminta iš atrinktų vynuogių rūšių“
Tai dažniausiai žada žemą kokybę, nes trūksta skaidrumo apie sudėtį.
canva
„Natūralusvynas“
Jei gamintojas pabrėžia „natūralumą“, jis gali bandyti nukreipti dėmesį nuo kitų trūkumų.
canva
„Stiprus vynas“
Pernelyg stiprūs vynai dažniausiai praranda skonio subtilumą.
canva
„Vaisių ir uogų vynas“
Tokie gėrimai retai atitinka tikro vyno standartus.
canva
„Vynas iš miltelių“
Kai kurie pigūs vynai gaminami iš koncentratų, vandens ir cheminių priedų. Jei etiketėje užsimenama apie „miltelinę bazę“, tokio produkto geriau vengti.
canva
„Jaunas vynas“
Jei etiketėje nurodoma tik „jaunas vynas“ be jokių detalių, tai gali reikšti greitai pagamintą ir menkai brandintą produktą, kuris dažnai neturi turtingo skonio.
canva
„Aromatizuotas vynas“
Toks vynas retai pasižymi natūraliu vynuogių skoniu ir aromatu, todėl geriausia jo vengti.
canva
Daugiau patarimų kaip atpažinti prastos kokybės vyną skaitykite