Now Reading
Rugsėjo 1-oji su Vaida Genyte ir Žygiu Stakėnu

Rugsėjo 1-oji su Vaida Genyte ir Žygiu Stakėnu

Rugsėjo 1-oji su Vaida Genyte ir Žygiu Stakėnu

Šventiniai renginiai, skirti naujiesiems mokslo metams, Vilniaus „Akropolyje“ prasidės jau rugpjūčio 31 d., antradienį. Šiemet didžiausią dėmesį nuspręsta skirti prevencijai – vaikai bus informuojami, kaip saugiai pradėti mokslo metus.

Prevencinių renginių cikle „Saugiai pasitikime mokslo metus“ prekybos ir pramogų centro lankytojai susitiks su vaikų numylėtiniu Inspektoriumi Liūtu, kuris žaismingai ir įdomiai papasakos, ką daryti ir ko nedaryti, kad visada būtum saugus. Renginį, kuris vyks rugpjūčio 31 ir rugsėjo 1 dienomis nuo 14 iki 18 val. organizuoja Vilniaus vyriausiasis policijos komisariatas bei Vilniaus „Akropolis“.

„Rugsėjo 1-oji labai graži šventė, po kurios visas miestas tarsi nubunda ir prisipildo vaikų klegesio. Todėl labai svarbu, kad po vasaros atostogų grįžę moksleiviai vėl prisimintų, kaip elgtis gatvėje, kaip pasirūpinti savo saugumu. Kartu norisi, jog ši šventinė diena nebūtų vien rimti pamokymai, todėl pasistengsime, kad pas mus apsilankiusių vaikų veiduose visą laiką šviestų šypsenos“, – teigia Vilniaus „Akropolio“ valdytojas Česlovas Urbonavičius.

Rugsėjo 1-ąją visi prekybos ir pramogų centro lankytojai turės galimybę sudalyvauti nemokamoje fotosesijoje ir mokyklos suole įsiamžinti kartu su žaviaisiais laidos „Lietuvos tūkstantmečio vaikai“ vedėjais Vaida Genyte ir Žygiu Stakėnu.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Linksmybių šventinę dieną netrūks ir vaikų pramogų centre „Euroopa“, kuris mažuosius „Akropolio“ lankytojus pakvies pas šauniąją Mokslę Pramogytę. O ji net ir didžiausiems skeptikams tikrai įrodys, kad mokytis yra labai smagu. 

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top