Now Reading
Individualūs stilistės patarimai. Kokia šukuosena man tiktų? (67)

Individualūs stilistės patarimai. Kokia šukuosena man tiktų? (67)

Individualūs stilistės patarimai. Kokia šukuosena man tiktų? (67)

Pristatome plaukų stilistę ir įvaizdžio konsultantę – „Femina Bona“ mokymo centro kirpėjų specialybės dėstytoją Džiuljetą Petrulienę, kuri mūsų skaitytojams patars, kokią šukuoseną Jiems geriau rinktis.

Laba diena, gerb. Džiuljeta! Pasinaudodama galimybe pasiteirauti tikros profesionalės, koks plaukų kirpimas man vis tik tiktų, siunčiu kelias savo nuotraukas ir prašau Jūsų patarimo. Pirmoje nuotraukoje matosi, kaip atrodžiau pačią pirmą dieną po profesionalaus kirpimo, tačiau mano plaukai ploni, linkę garbanotis, bet netolygiai, todėl su jais negalėjau „susitvarkyti”. Lankeliai man prie veido netinka, o nuolat tiesinti nenorėjau dėl baimės nudegini ir taip gan silpnus plaukus. Dabar jie jau gan ilgi. Matosi antroje nuotraukoje (galerijoje), bet jaučiu, kad per primityviai man jie krenta. Norečiau ko nors įdomaus ir naujo ant savo galvos. Jei turite idėjų, būčiau labai dėkinga Jums, jei sutiktumėte jomis pasidalinti.

Aurelija M. 

Laba diena Aurelija. Jūsų plaukams atlikus banguotų plaukų iškarpymą, plaukai gražiai, tolygiai banguotųsi, garbanotųsi per visą plaukų ilgį, optiškai siaurintų veido formą. Be to ir priežiūra būtų minimali, tiesiog išplovus plaukus uždėti plaukų formavimo putų ir suspausti į bangas. Tikrai nedera plaukų tiesinti, jų alinti ir deginti žnyplėmis. Geriau sveiki, blizgantys, naturaliai gražūs plaukai. Beje ilgį auginkite toliau.

Jei norisi didesnių pokyčių, pakeiskite plaukų spalvą, paryškinkite ją raudonmedžio, kaštono spalva.

Turite klausimų? Reikia patarimų? Rašykite [email protected]


REIKALAVIMAI: atsiųsta nuotrauka(os) turi būti spalvota, ryški; joje turi aiškiai matytis plaukai, geriausiai, palaidi, nepridengti jokiu galvos apdangalu. Taip pat aiškiai parašykite, kokia Jūsų plaukų struktūra (tiesūs, garbanojasi, banguoti…), ar plaukai vešlūs, ar ploni? Jei dažyti, kokia natūrali plaukų spalva. Pvz.:

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Laba diena. Koks plaukų kirpimas ir spalva man tiktų? Tikroji plaukų spalva „lietuviška pilkoji”, tačiau dabar esu blondinė. Plaukai iki pečių, kai išplaunu labai banguojasi, todėl kasryt juos tiesinu. Nuo dažymo jie pasidarė šiurkštūs. Galbūt tiktų kirpčiukai?

Kiekvieną savaitę mes publikuojame penkias stilistės konsultacijas. Kadangi laiškų su klausimais stilistė susilaukia labai daug, gali tekti palaukti atsakymo ir keletą savaičių. Laikas.lt redakcija kiekvieną informuos asmeniškai apie išpublikuotą konsultaciją.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top