Multiple Blue Rings

@Vaida Bučinskienė

Greitos sluoksniuotos tešlos bandelės su kumpiu ir sūriu karšto oro gruzdintuvėje

Multiple Blue Rings

@Vaida Bučinskienė

Ingredientai

– 3 lapeliai šaldytos mielinės tešlos – 100 g kumpio griežinėlių – 80 g fermentinio sūrio (tarkuoto) – 80 g pomidorų padažo – Šiek tiek džiovintų raudonėlių – 1 kiaušinis (aptepimui)

Multiple Blue Rings

@Vaida Bučinskienė

Gaminimo eiga (1)

1. Atšildytą mielinę tešlą iškočioti plonai. 2. Tešlą supjaustyti į tris pailgas juosteles. 3. Kiekvieną juostelę aptepti pomidorų padažu. 4. Ant pusės juostelės uždėti kumpiu griežinėlį.

Multiple Blue Rings

@Vaida Bučinskienė

Gaminimo eiga (2)

5. Tuomet dėti šiek tiek fermentinio sūrio ir pabarstyti raudonėliais. 6. Tešlos juostelę perlenkti pusiau ir kraštus užspausti šakute.

Multiple Blue Rings

@Vaida Bučinskienė

Gaminimo eiga (3)

7. Į nedidelį dubenėlį įmušti kiaušinį ir ji paplakti šakute. 8. Plaktu kiaušiniu aptepti paruoštus pyragėlius. 9. Pabarstyti papildomai džiovintais raudonėliais.

Multiple Blue Rings

@Vaida Bučinskienė

Gaminimo eiga (4)

10. Pyragėlius dėti į karšto oro gruzdintuvę. 11. Kepti 175 C temperatūroje apie 13-15 min. Praėjus pusei kepimo laiko pyragėlius apversti. 12. Patiekti su pomidorų ar kitu mėgstamu padažu.