Jennifer Aniston salotos – valgė kasdien

Jennifer Aniston salotos

Jennifer Aniston salotos išpopuliarėjo plačiai nuskambėjus žiniai, kad žinoma aktorė tokias salotas valgė kasdien filmuodamasi garsiąjame „Draugai” seriale. jas pamėgo daugelis. Kaip jas pasigaminti?

canva

Tai universali salotų variacija, kurią galima lengvai pritaikyti pagal  savo skonį – pridėti daugiau šviežių daržovių, keisti riešutus ar  eksperimentuoti su sūrio rūšimis.  Jos puikiai tinka tiek kasdieniams  pietums, tiek kaip įdomus ir sveikas pasirinkimas susibūrimams ar  lengvoms vakarienėms.

canva

Ingredientai:

– 1 stikl. bolivinės balandos – 2 stikl. vandens – 1 agurkas (ilgavaisis) – kelios šakelės petražolių – kelios šakelės mėtų – 1 raudonasis svogūnas – 0,5 stikl. pistacijų (be lukštų) – 1 skardinė konservuotų avinžirnių – 1 citrinos sultys – 6 valg. š. alyvuogių aliejaus – druskos ir pipirų pagal skonį – 80 g fetos

canva

Gaminimo eiga:

1. Į puodą supilti vandenį ir užvirinti. 2. Tuomet suberti bolivinę balandą ir virti apie 15 min. Išvirusias kruopas pamaišyti šakute ir palikti atvėsti. 3. Agurką supjaustyti gabaliukais, petražoles ir mėtų lapelius smulkiai sukapoti. 4. Susmulkinti raudonąjį svogūną ir šiek tiek pasmulkinti pistacijas.

canva

Gaminimo eiga:

5. Viską sudėti į didelį dubenį. 6. Įspausti citrinos sulčių, supilti aliejų, berti drusko ir pipirų. 7. Tuomet suberti virtas bolivines balandas ir galiausiai sudėti gabaliukais pjaustytą fetą. 8. Viską labai gerai išmaišyti ir dubenį perkelti į šaldytuvą, kad visi skoniai susimaišytų.

canva