Žyma: maistas

Ali Gadžijevo džiaugsmai: maloni tėvystė ir televizijos laida

Viename sostinės pramoniniame rajone įsikūrusiame ceche intensyviai triūsia konditerijos ekspertų ir televizijos…

Redakcija

Vištiena ant grilio – greitai paruošiami ir skanūs šedevrai

Dar visai neseniai ant grilio kepėme visą marinuotą viščiuką, krūtinėlę ar blauzdeles.…

Redakcija

Sveikos mitybos specialistė: 6 mitybos žingsniai sporto entuziastams

Sporto kultūra Lietuvoje įgauna pagreitį: vis daugiau žmonių išsiruošia pabėgioti patraukliomis miesto…

Redakcija

Beata Nicholson: net ir du virėjai šeimoje gali sutarti (video)

Ar iš tiesų dviem šefams vienoje virtuvėje per ankšta? Garsi kulinarė, kulinarinių…

Redakcija

Ką valgyti, kad būtume sveiki: svarbiausių maistinių medžiagų gidas

Valgydami įvairų maistą mes ne tik pasisotiname, bet ir gauname daugybę mūsų…

Redakcija

Jaučio širdis ir degantys ledai – maistas, kuris užprogramuoja meilei

Mokslininkai pripažįsta, kad kokybiškas ir tinkamai suderintas maistas lemia ne tik žmogaus…

Redakcija

Kitokie Užgavėnių patiekalai pagal žinomus virtuvės šefus

Vieni geriausių Lietuvos šefų, Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacijos narių…

Redakcija

Kaip sumažinti druskos suvartojimą?

Pasaulio sveikatos organizacijos duomenimis nuo širdies ir kraujagyslių sistemos ligų kasmet miršta…

Redakcija

Sekmadienio receptas. Prancuziška svogūnų uogienė

Labas rytas arba bonjour. Kadangi rugpjūtis uogienių virimo mėnuo, rekomenduojame ir mes…

Redakcija

Kodėl „tomis dienomis“ aš noriu šokolado

Ar norite šokolado, kai Jums priešmenstruacinis sindromas? Jūs nesate tokia viena. Psichologijos…

Redakcija

Virtuvės šefas: vakariečiai egzotišką Azijos virtuvę supaprastina iki krakmolo ir glutamato

Globalizacijos laikais, kai pasiekti kitą pasaulio kraštą užtrunka keletą valandų skrydžio lėktuvu,…

Redakcija

Olga Dzindzeleta: žaliavalgystė – mada? Taip, tačiau sveika! (interviu)

Lietuvoje, kurios nacionalinė virtuvė pasižymi riebiais bulvių ir mėsos patiekalais, vis dažniau…

Redakcija

Maistas skirtingų šalių ligoninėse (foto)

Ligoninė daugeliui žmonių asocijuojasi ne tik su skausmu ar baltais chalatais, bet…

Redakcija

Video pusryčiai. Ar žinojote, kad šiuos produktus valgote neteisingai? (video)

Pasirodo, nebūtinai tai, kas patikrinta, yra geriausia. Užsienio portalas „Buzzfeed.com“ nusprendė pasidalinti…

Redakcija

Keistas pasaulis: 4 maitinimo vietos, kuriose jūsų laukia tikrai įsimintina vakarienė (foto)

Vis populiarėjant įvairiems maisto tinklaraščiams ir per pasaulį nusiritant tai vienai, tai…

Redakcija

Daiktų pusryčiai. Ant kūno tatuiruojami patiekalų receptai (foto, video)

Jei kartas nuo karto naudojatės receptų knygomis, žinote, jog virtuvėje jas sunku…

Redakcija

Kokį maistą nuo savo stalo galima duoti augintiniui?

Tikriausiai ne vienam šunų mylėtojui suvirpa širdis, kai į jį iš pastalės…

Redakcija

Šefas, skatinantis iš naujo atrasti lietuviškų gėrybių skonius (ir motyvacija kiekvieno jūsų asmeninei karjerai) (interviu)

Tomas Rimydis, tituluotas vienu geriausių dabartinių Lietuvos šefų – be kruopelės arogancijos,…

Redakcija

Sekmadienio burtai virtuvėje: laisvadienio sangrija

Laikomės pažado. Šį sekmadienį vėl pristatome maisto tinklaraštininkę. Šį kartą tai Kalifornijos…

Redakcija

Patiekalai iš kiaulpienių: maistinga ir gražu

Parduotuvėse renkantis daržoves ir vaisius dažnai skundžiamės, jog daugelis jų turi daugiau…

Redakcija

Rimvydui Širvinskui-Makaliui kelionėse tenka užkąsti ir šikšnosparnių

Rimvydas Širvinskas-Makalius, lietuviams leidęs įsitikinti, jog keliones galima planuoti ir turint vos…

Redakcija

7 apsipirkimo meno patarimai

Noras įvaldyti „apsipirkimo meno“ techniką gerokai padidėja tada, kai norisi, bet nėra…

Redakcija

Susimovė: nevykę „Pasidaryk pats“ kulinariniai bandymai (foto)

Tikriausiai ne vienam internete teko regėti kulinarinius šedevrus, į kuriuos vien pažvelgus…

Redakcija

Skaitytojo pusryčiai. Šokoladesnis už šokoladą arba atsikąsk tobulybės (receptas)

Už lango niūrus oras, kuris slegia mano nuotaiką. Tačiau yra daugybė būdų…

Redakcija

Tradicija? Maistui deginami gyvi šunys (N-18, video)

Ar tai – pats šlykščiausias pasaulyje maistas? Ar jį išvis galima vadinti…

Redakcija

Neįprasti skanumynai

Jei 10 žmonių paklaustume, kas yra „tikras skanėstas“, greičiausiai išgirstume tiek pat…

Redakcija

5 produktai, atimantys organizmo gyvybines jėgas

Kolorado (JAV) universiteto dietologai ir fiziologai sudarė produktų, kurie atima iš mūsų…

Redakcija

Skaitytojo pusryčiai. Trys aistros viename (receptas)

Sausis. Šis mėnuo turbūt daugumai išbrauktas iš kalendorių. Sunku atsigauti nuo praūžusių…

Redakcija

Maisto tendencijos: valgoma tikra žemė ir vabzdžių skanėstai

2014 metais restoranų verslas, anot maisto pramonės specialistų ir tendencijų prognozuotojų, turėtų…

Redakcija

Video pusryčiai. Kaip atrodo žmonės, valgydami savo nekenčiamą maistą? (video)

Galbūt negalite pakęsti salotų arba pepelių? O gal bloga darosi vien užuodus…

Redakcija