Ali Gadžijevo džiaugsmai: maloni tėvystė ir televizijos laida
Viename sostinės pramoniniame rajone įsikūrusiame ceche intensyviai triūsia konditerijos ekspertų ir televizijos…
Vištiena ant grilio – greitai paruošiami ir skanūs šedevrai
Dar visai neseniai ant grilio kepėme visą marinuotą viščiuką, krūtinėlę ar blauzdeles.…
Sveikos mitybos specialistė: 6 mitybos žingsniai sporto entuziastams
Sporto kultūra Lietuvoje įgauna pagreitį: vis daugiau žmonių išsiruošia pabėgioti patraukliomis miesto…
Beata Nicholson: net ir du virėjai šeimoje gali sutarti (video)
Ar iš tiesų dviem šefams vienoje virtuvėje per ankšta? Garsi kulinarė, kulinarinių…
Ką valgyti, kad būtume sveiki: svarbiausių maistinių medžiagų gidas
Valgydami įvairų maistą mes ne tik pasisotiname, bet ir gauname daugybę mūsų…
Jaučio širdis ir degantys ledai – maistas, kuris užprogramuoja meilei
Mokslininkai pripažįsta, kad kokybiškas ir tinkamai suderintas maistas lemia ne tik žmogaus…
Kitokie Užgavėnių patiekalai pagal žinomus virtuvės šefus
Vieni geriausių Lietuvos šefų, Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacijos narių…
Kaip sumažinti druskos suvartojimą?
Pasaulio sveikatos organizacijos duomenimis nuo širdies ir kraujagyslių sistemos ligų kasmet miršta…
Sekmadienio receptas. Prancuziška svogūnų uogienė
Labas rytas arba bonjour. Kadangi rugpjūtis uogienių virimo mėnuo, rekomenduojame ir mes…
Kodėl „tomis dienomis“ aš noriu šokolado
Ar norite šokolado, kai Jums priešmenstruacinis sindromas? Jūs nesate tokia viena. Psichologijos…
Virtuvės šefas: vakariečiai egzotišką Azijos virtuvę supaprastina iki krakmolo ir glutamato
Globalizacijos laikais, kai pasiekti kitą pasaulio kraštą užtrunka keletą valandų skrydžio lėktuvu,…
Olga Dzindzeleta: žaliavalgystė – mada? Taip, tačiau sveika! (interviu)
Lietuvoje, kurios nacionalinė virtuvė pasižymi riebiais bulvių ir mėsos patiekalais, vis dažniau…
Maistas skirtingų šalių ligoninėse (foto)
Ligoninė daugeliui žmonių asocijuojasi ne tik su skausmu ar baltais chalatais, bet…
Video pusryčiai. Ar žinojote, kad šiuos produktus valgote neteisingai? (video)
Pasirodo, nebūtinai tai, kas patikrinta, yra geriausia. Užsienio portalas „Buzzfeed.com“ nusprendė pasidalinti…
Keistas pasaulis: 4 maitinimo vietos, kuriose jūsų laukia tikrai įsimintina vakarienė (foto)
Vis populiarėjant įvairiems maisto tinklaraščiams ir per pasaulį nusiritant tai vienai, tai…
Daiktų pusryčiai. Ant kūno tatuiruojami patiekalų receptai (foto, video)
Jei kartas nuo karto naudojatės receptų knygomis, žinote, jog virtuvėje jas sunku…
Kokį maistą nuo savo stalo galima duoti augintiniui?
Tikriausiai ne vienam šunų mylėtojui suvirpa širdis, kai į jį iš pastalės…
Šefas, skatinantis iš naujo atrasti lietuviškų gėrybių skonius (ir motyvacija kiekvieno jūsų asmeninei karjerai) (interviu)
Tomas Rimydis, tituluotas vienu geriausių dabartinių Lietuvos šefų – be kruopelės arogancijos,…
Sekmadienio burtai virtuvėje: laisvadienio sangrija
Laikomės pažado. Šį sekmadienį vėl pristatome maisto tinklaraštininkę. Šį kartą tai Kalifornijos…
Patiekalai iš kiaulpienių: maistinga ir gražu
Parduotuvėse renkantis daržoves ir vaisius dažnai skundžiamės, jog daugelis jų turi daugiau…
Rimvydui Širvinskui-Makaliui kelionėse tenka užkąsti ir šikšnosparnių
Rimvydas Širvinskas-Makalius, lietuviams leidęs įsitikinti, jog keliones galima planuoti ir turint vos…
7 apsipirkimo meno patarimai
Noras įvaldyti „apsipirkimo meno“ techniką gerokai padidėja tada, kai norisi, bet nėra…
Susimovė: nevykę „Pasidaryk pats“ kulinariniai bandymai (foto)
Tikriausiai ne vienam internete teko regėti kulinarinius šedevrus, į kuriuos vien pažvelgus…
Skaitytojo pusryčiai. Šokoladesnis už šokoladą arba atsikąsk tobulybės (receptas)
Už lango niūrus oras, kuris slegia mano nuotaiką. Tačiau yra daugybė būdų…
Tradicija? Maistui deginami gyvi šunys (N-18, video)
Ar tai – pats šlykščiausias pasaulyje maistas? Ar jį išvis galima vadinti…
Neįprasti skanumynai
Jei 10 žmonių paklaustume, kas yra „tikras skanėstas“, greičiausiai išgirstume tiek pat…
5 produktai, atimantys organizmo gyvybines jėgas
Kolorado (JAV) universiteto dietologai ir fiziologai sudarė produktų, kurie atima iš mūsų…
Skaitytojo pusryčiai. Trys aistros viename (receptas)
Sausis. Šis mėnuo turbūt daugumai išbrauktas iš kalendorių. Sunku atsigauti nuo praūžusių…
Maisto tendencijos: valgoma tikra žemė ir vabzdžių skanėstai
2014 metais restoranų verslas, anot maisto pramonės specialistų ir tendencijų prognozuotojų, turėtų…
Video pusryčiai. Kaip atrodo žmonės, valgydami savo nekenčiamą maistą? (video)
Galbūt negalite pakęsti salotų arba pepelių? O gal bloga darosi vien užuodus…