Žyma: maistas

Ką valgyti žiemą, kad nepriaugtumėte svorio

Mūsų protėviai kaip ir mes žiemą vartodavo daugiau riebaus ir krakmolingo maisto.…

Redakcija

Ką valgysime per šventes?

Šventės neatsiejamos su tradicija daug ir skaniai pavalgyti. Nacionalinio maisto ir veterinarijos…

Redakcija

Sveikiausi produktai, kurių jūs nevalgote

Daugelio supratimas apie sveiką mitybą apsiriboja keliomis pagrindinėmis daržovėmis, vaisiais ir geriausiu…

Redakcija

3 pavojingos medžiagos, kurias perkate nuolat

Nors visiškai aplinkai nekenksmingų medžiagų praktiškai nėra, kasdien pirkdami įvairias prekes turėtume…

Redakcija

Kino pusryčiai: įkvepianti istorija, nepakartojamoji Meryl Streep ir varvanti seilė (video)

Kai virtuvės palanges padengia sniegas - pats laikas ir nemylintiems sukiotis aplink…

Redakcija

Lieknėjimo strategija dirbantiems biure

Vis rašome apie aktyvų gyvenimo būdą, pakankamą kiekį poilsio, reguliarią mitybą… Nejau…

Redakcija

Tinkamiausi produktai naktipiečiams

Neneikime – visi esame bent kartą naktį pravėrę šaldytuvo dureles, kai gurgiantis…

Redakcija

Mitai apie kalorijas

Kodėl taip sunku sublogti ir kodėl pirmąjį mėnesį svoris išvis nekrenta?

Redakcija

Kad Kalėdos nevirstų papildomais kilogramais

Kai Kalėdinėmis dekoracijomis pradeda puoštis prekybos centrai, nejučia visi pradedame galvoti apie…

Redakcija

Kaip Fancy shit gurmanai šventė dieną „Būk hipsteriu, nevalgyk kebabo“

Kebblogas nemiega, kebblogas nesnaudžia, kebblogas tik ėda ir naują mintį Jums audžia.…

Redakcija

Suvalgytum? Tikrai ne! Itin tikroviškai nupieštas maistas (foto)

Šis maistas tikrai atrodo tinkamas skaniems pietums. Visgi šie apetitą žadinantys patiekalai…

Redakcija

Stresą mažinantis maistas

Griebkite vieną iš žemiau pateiktų produktų, kai pasijusite esantys blogos nuotaikos, užklupti…

Redakcija

Tėtis, iš maisto kuriantis animacinius herojus savo vaikams (foto)

Septynmečio Oskaro tėtis buvo sujaudintas, kuomet jo sūnus su malonumu ėmė valgyti…

Redakcija

Valgome ne tik sveikai, bet ir dažnai

Šeši nedideli patiekalai per dieną – tai taisyklė, padedanti išlaikyti mažą skrandžio…

Redakcija

Bomba šaldiklyje: kaip ir kodėl sprogsta gazuoto gėrimo skardinės?

Prieš keletą dienų Kinijoje smarkiai nukentėjo šaldiklyje palaikytą skardinę su gazuotu gėrimu…

Redakcija

Karas su laiku: ar paros ritmo nesilaikymas turi įtakos nutukimui?

Kai Tomas Edisonas (Thomas Edison) 1879 m. išbandė, kaip šviečia jo išrasta…

Redakcija

Savaitgalio receptas. „Plevėsos virtuvėlė“ pristato – ekscentriškus koldūnus

„Plevėsos virtuvėlė“ ir vėl stebina bei linksmina - šįkart pristatysime, kaip pasigaminti…

Redakcija

Savaitgalio receptas. Ryžių blynai

Blynai - tikras savaitgalio maistas, nesvarbu atsibustumėte pas mamą, geriausią draugę ar…

Redakcija

Nevykėlį vagišių įveikė nugvelbtas itin aštrus čili pipiras

Melo kojos trumpos, tačiau ir badas gali tapti priežastimi, dėl kurios toli…

Redakcija

Seniausias pasaulio restoranas, kur indus plovė žymusis F. Goja (Foto, video)

Seniausias restoranas pasaulyje menkai pakito nuo 1725-ųjų, kuomet buvo įkurtas Madride, Ispanijoje.…

Redakcija

Trečioji Beatos receptų knyga jau pakeliui pas skaitytojus

Populiariausių Lietuvoje kulinarinių knygų autorė, televizijos laidų vedėja Beata Nicholson įgyvendino dar…

Redakcija

Skanaus: iš kokių ingredientų gaminami dešrainiai?

Norite prarasti apetitą dešrainiams? Tuomet siūlome apsilankyti „Frankfurter“ dešrelių gamykloje.

Redakcija

Savaitgalio receptas. Ypatingas šašlykas

Vasara - laikas, kai valgyti ant grotelių keptą mėsą ne nuodemė net…

Redakcija

„My drunk kitchen“ arba kaip gaminti su viskio buteliu

Hannah Hart tikrai nėra eilinė virtuvėje mėgstanti pasisukioti mergina. Ši videoblogerė kuria…

Redakcija

Savaitgalio receptas. Bulvių plokštainis su sūriu ir muskato riešutais

Tikimės, kad per ilgąjį savaitgalį neturėjote kada sukiotis virtuvėje. Pasiruošti darbo savaitei…

Redakcija

Savaitgalio receptas. Šaltibarščiai iš pomidorų

Savaitę ir savaitgalį užbaigiame išradingu receptu. Labai paprasta, skanu ir neįprasta -…

Redakcija

Restoranai viešai prabilo apie tai, kuo maitina savo lankytojus (Foto)

Ketvirtadienį, Vilniuje, restorane „Terrazza“ pristatyta atsakingų restoranų iniciatyva, prie kurios prisijungusios viešojo…

Redakcija

Geriausias pasaulyje sushi šefas dirba jau 76 metus

Japonų šefui Jiro Ono jau 86 – eri ir jis pelnytai laikomas…

Redakcija

Vilniuje šeimininkaus Rytų Azijos virėjai

Pirmą kartą birželio 1–2 dienomis Vilniuje vyksiančiose Ramiojo vandenyno/Azijos šalių virtuvių dienose…

Redakcija

Psichologinė apsipirkimo pusė – esame „verčiami“ pirkti?

Daugelį žmonių nesunku apsukti aplink pirštą elementariausiais reklaminiais „perliukais“: „Pirk vieną –…

Redakcija