Žyma: maistas

Mitybos taisyklės per šventes

Šventės neatsiejamos nuo tradicijos daug ir skaniai pavalgyti. Švenčių laikotarpiu reikia prisiminti…

Redakcija

Džiovinti vaisiai: razinos iš dujų kameros, sieros dioksidu rūkyti abrikosai

Sveiką gyvenseną propaguojantys žmonės ir dietologai vienu balsu tvirtina – džiovintus vaisius…

Redakcija

Su šypsena: 10 nepakeičiamiausių virtuvės nesąmonių (foto)

Geras virtuvinis peilis šeimininkaujant virtuvėje gali atlikti begalę įvairiausių užduočių. Bet kam…

Redakcija

Ar mums tinka japoniška virtuvė?

Japonų virtuvė – populiari visame pasaulyje. Ir Lietuva tikrai nėra išimtis. Japoniškų…

Redakcija

Valgote žiūrėdami televizorių?

Jei mėgstate užkandžiauti žiūrėdami televizorių, turbūt pastebėjote, kaip greitai tuštėja lėkštė stebint…

Redakcija

„Bulvių traškučio kelionė“ – filmukas, apie maisto poveikį aplinkai (video)

Prieš atsidurdamas ant mūsų stalo kiekvienas maisto produktas nukeliauja ilgą kelią, pradedant…

Redakcija

Labiausiai tukinantis maistas

Žinoma, pasaulyje egzistuoja begalė maisto, didinančio pilvo apimtis. Tačiau nors kai kuriais…

Redakcija

Ką valgyti žiemą, kad nepriaugtumėte svorio

Mūsų protėviai kaip ir mes žiemą vartodavo daugiau riebaus ir krakmolingo maisto.…

Redakcija

Ką valgysime per šventes?

Šventės neatsiejamos su tradicija daug ir skaniai pavalgyti. Nacionalinio maisto ir veterinarijos…

Redakcija

Sveikiausi produktai, kurių jūs nevalgote

Daugelio supratimas apie sveiką mitybą apsiriboja keliomis pagrindinėmis daržovėmis, vaisiais ir geriausiu…

Redakcija

3 pavojingos medžiagos, kurias perkate nuolat

Nors visiškai aplinkai nekenksmingų medžiagų praktiškai nėra, kasdien pirkdami įvairias prekes turėtume…

Redakcija

Kino pusryčiai: įkvepianti istorija, nepakartojamoji Meryl Streep ir varvanti seilė (video)

Kai virtuvės palanges padengia sniegas - pats laikas ir nemylintiems sukiotis aplink…

Redakcija

Lieknėjimo strategija dirbantiems biure

Vis rašome apie aktyvų gyvenimo būdą, pakankamą kiekį poilsio, reguliarią mitybą… Nejau…

Redakcija

Tinkamiausi produktai naktipiečiams

Neneikime – visi esame bent kartą naktį pravėrę šaldytuvo dureles, kai gurgiantis…

Redakcija

Mitai apie kalorijas

Kodėl taip sunku sublogti ir kodėl pirmąjį mėnesį svoris išvis nekrenta?

Redakcija

Kad Kalėdos nevirstų papildomais kilogramais

Kai Kalėdinėmis dekoracijomis pradeda puoštis prekybos centrai, nejučia visi pradedame galvoti apie…

Redakcija

Kaip Fancy shit gurmanai šventė dieną „Būk hipsteriu, nevalgyk kebabo“

Kebblogas nemiega, kebblogas nesnaudžia, kebblogas tik ėda ir naują mintį Jums audžia.…

Redakcija

Suvalgytum? Tikrai ne! Itin tikroviškai nupieštas maistas (foto)

Šis maistas tikrai atrodo tinkamas skaniems pietums. Visgi šie apetitą žadinantys patiekalai…

Redakcija

Stresą mažinantis maistas

Griebkite vieną iš žemiau pateiktų produktų, kai pasijusite esantys blogos nuotaikos, užklupti…

Redakcija

Tėtis, iš maisto kuriantis animacinius herojus savo vaikams (foto)

Septynmečio Oskaro tėtis buvo sujaudintas, kuomet jo sūnus su malonumu ėmė valgyti…

Redakcija

Valgome ne tik sveikai, bet ir dažnai

Šeši nedideli patiekalai per dieną – tai taisyklė, padedanti išlaikyti mažą skrandžio…

Redakcija

Bomba šaldiklyje: kaip ir kodėl sprogsta gazuoto gėrimo skardinės?

Prieš keletą dienų Kinijoje smarkiai nukentėjo šaldiklyje palaikytą skardinę su gazuotu gėrimu…

Redakcija

Karas su laiku: ar paros ritmo nesilaikymas turi įtakos nutukimui?

Kai Tomas Edisonas (Thomas Edison) 1879 m. išbandė, kaip šviečia jo išrasta…

Redakcija

Savaitgalio receptas. „Plevėsos virtuvėlė“ pristato – ekscentriškus koldūnus

„Plevėsos virtuvėlė“ ir vėl stebina bei linksmina - šįkart pristatysime, kaip pasigaminti…

Redakcija

Savaitgalio receptas. Ryžių blynai

Blynai - tikras savaitgalio maistas, nesvarbu atsibustumėte pas mamą, geriausią draugę ar…

Redakcija

Nevykėlį vagišių įveikė nugvelbtas itin aštrus čili pipiras

Melo kojos trumpos, tačiau ir badas gali tapti priežastimi, dėl kurios toli…

Redakcija

Seniausias pasaulio restoranas, kur indus plovė žymusis F. Goja (Foto, video)

Seniausias restoranas pasaulyje menkai pakito nuo 1725-ųjų, kuomet buvo įkurtas Madride, Ispanijoje.…

Redakcija

Trečioji Beatos receptų knyga jau pakeliui pas skaitytojus

Populiariausių Lietuvoje kulinarinių knygų autorė, televizijos laidų vedėja Beata Nicholson įgyvendino dar…

Redakcija

Skanaus: iš kokių ingredientų gaminami dešrainiai?

Norite prarasti apetitą dešrainiams? Tuomet siūlome apsilankyti „Frankfurter“ dešrelių gamykloje.

Redakcija

Savaitgalio receptas. Ypatingas šašlykas

Vasara - laikas, kai valgyti ant grotelių keptą mėsą ne nuodemė net…

Redakcija