Mitybos taisyklės per šventes
Šventės neatsiejamos nuo tradicijos daug ir skaniai pavalgyti. Švenčių laikotarpiu reikia prisiminti…
Džiovinti vaisiai: razinos iš dujų kameros, sieros dioksidu rūkyti abrikosai
Sveiką gyvenseną propaguojantys žmonės ir dietologai vienu balsu tvirtina – džiovintus vaisius…
Su šypsena: 10 nepakeičiamiausių virtuvės nesąmonių (foto)
Geras virtuvinis peilis šeimininkaujant virtuvėje gali atlikti begalę įvairiausių užduočių. Bet kam…
Ar mums tinka japoniška virtuvė?
Japonų virtuvė – populiari visame pasaulyje. Ir Lietuva tikrai nėra išimtis. Japoniškų…
Valgote žiūrėdami televizorių?
Jei mėgstate užkandžiauti žiūrėdami televizorių, turbūt pastebėjote, kaip greitai tuštėja lėkštė stebint…
„Bulvių traškučio kelionė“ – filmukas, apie maisto poveikį aplinkai (video)
Prieš atsidurdamas ant mūsų stalo kiekvienas maisto produktas nukeliauja ilgą kelią, pradedant…
Labiausiai tukinantis maistas
Žinoma, pasaulyje egzistuoja begalė maisto, didinančio pilvo apimtis. Tačiau nors kai kuriais…
Ką valgyti žiemą, kad nepriaugtumėte svorio
Mūsų protėviai kaip ir mes žiemą vartodavo daugiau riebaus ir krakmolingo maisto.…
Ką valgysime per šventes?
Šventės neatsiejamos su tradicija daug ir skaniai pavalgyti. Nacionalinio maisto ir veterinarijos…
Sveikiausi produktai, kurių jūs nevalgote
Daugelio supratimas apie sveiką mitybą apsiriboja keliomis pagrindinėmis daržovėmis, vaisiais ir geriausiu…
3 pavojingos medžiagos, kurias perkate nuolat
Nors visiškai aplinkai nekenksmingų medžiagų praktiškai nėra, kasdien pirkdami įvairias prekes turėtume…
Kino pusryčiai: įkvepianti istorija, nepakartojamoji Meryl Streep ir varvanti seilė (video)
Kai virtuvės palanges padengia sniegas - pats laikas ir nemylintiems sukiotis aplink…
Lieknėjimo strategija dirbantiems biure
Vis rašome apie aktyvų gyvenimo būdą, pakankamą kiekį poilsio, reguliarią mitybą… Nejau…
Tinkamiausi produktai naktipiečiams
Neneikime – visi esame bent kartą naktį pravėrę šaldytuvo dureles, kai gurgiantis…
Mitai apie kalorijas
Kodėl taip sunku sublogti ir kodėl pirmąjį mėnesį svoris išvis nekrenta?
Kad Kalėdos nevirstų papildomais kilogramais
Kai Kalėdinėmis dekoracijomis pradeda puoštis prekybos centrai, nejučia visi pradedame galvoti apie…
Kaip Fancy shit gurmanai šventė dieną „Būk hipsteriu, nevalgyk kebabo“
Kebblogas nemiega, kebblogas nesnaudžia, kebblogas tik ėda ir naują mintį Jums audžia.…
Suvalgytum? Tikrai ne! Itin tikroviškai nupieštas maistas (foto)
Šis maistas tikrai atrodo tinkamas skaniems pietums. Visgi šie apetitą žadinantys patiekalai…
Stresą mažinantis maistas
Griebkite vieną iš žemiau pateiktų produktų, kai pasijusite esantys blogos nuotaikos, užklupti…
Tėtis, iš maisto kuriantis animacinius herojus savo vaikams (foto)
Septynmečio Oskaro tėtis buvo sujaudintas, kuomet jo sūnus su malonumu ėmė valgyti…
Valgome ne tik sveikai, bet ir dažnai
Šeši nedideli patiekalai per dieną – tai taisyklė, padedanti išlaikyti mažą skrandžio…
Bomba šaldiklyje: kaip ir kodėl sprogsta gazuoto gėrimo skardinės?
Prieš keletą dienų Kinijoje smarkiai nukentėjo šaldiklyje palaikytą skardinę su gazuotu gėrimu…
Karas su laiku: ar paros ritmo nesilaikymas turi įtakos nutukimui?
Kai Tomas Edisonas (Thomas Edison) 1879 m. išbandė, kaip šviečia jo išrasta…
Savaitgalio receptas. „Plevėsos virtuvėlė“ pristato – ekscentriškus koldūnus
„Plevėsos virtuvėlė“ ir vėl stebina bei linksmina - šįkart pristatysime, kaip pasigaminti…
Savaitgalio receptas. Ryžių blynai
Blynai - tikras savaitgalio maistas, nesvarbu atsibustumėte pas mamą, geriausią draugę ar…
Nevykėlį vagišių įveikė nugvelbtas itin aštrus čili pipiras
Melo kojos trumpos, tačiau ir badas gali tapti priežastimi, dėl kurios toli…
Seniausias pasaulio restoranas, kur indus plovė žymusis F. Goja (Foto, video)
Seniausias restoranas pasaulyje menkai pakito nuo 1725-ųjų, kuomet buvo įkurtas Madride, Ispanijoje.…
Trečioji Beatos receptų knyga jau pakeliui pas skaitytojus
Populiariausių Lietuvoje kulinarinių knygų autorė, televizijos laidų vedėja Beata Nicholson įgyvendino dar…
Skanaus: iš kokių ingredientų gaminami dešrainiai?
Norite prarasti apetitą dešrainiams? Tuomet siūlome apsilankyti „Frankfurter“ dešrelių gamykloje.
Savaitgalio receptas. Ypatingas šašlykas
Vasara - laikas, kai valgyti ant grotelių keptą mėsą ne nuodemė net…