Žyma: maistas

„My drunk kitchen“ arba kaip gaminti su viskio buteliu

Hannah Hart tikrai nėra eilinė virtuvėje mėgstanti pasisukioti mergina. Ši videoblogerė kuria…

Redakcija

Savaitgalio receptas. Bulvių plokštainis su sūriu ir muskato riešutais

Tikimės, kad per ilgąjį savaitgalį neturėjote kada sukiotis virtuvėje. Pasiruošti darbo savaitei…

Redakcija

Savaitgalio receptas. Šaltibarščiai iš pomidorų

Savaitę ir savaitgalį užbaigiame išradingu receptu. Labai paprasta, skanu ir neįprasta -…

Redakcija

Restoranai viešai prabilo apie tai, kuo maitina savo lankytojus (Foto)

Ketvirtadienį, Vilniuje, restorane „Terrazza“ pristatyta atsakingų restoranų iniciatyva, prie kurios prisijungusios viešojo…

Redakcija

Geriausias pasaulyje sushi šefas dirba jau 76 metus

Japonų šefui Jiro Ono jau 86 – eri ir jis pelnytai laikomas…

Redakcija

Vilniuje šeimininkaus Rytų Azijos virėjai

Pirmą kartą birželio 1–2 dienomis Vilniuje vyksiančiose Ramiojo vandenyno/Azijos šalių virtuvių dienose…

Redakcija

Psichologinė apsipirkimo pusė – esame „verčiami“ pirkti?

Daugelį žmonių nesunku apsukti aplink pirštą elementariausiais reklaminiais „perliukais“: „Pirk vieną –…

Redakcija

„Bulvės ant sofos“ karta – XXI a. realybė ar tragedija?

Televizorius – moderni, spalvota ir gyvenimą vagianti dėžutė. Pasaulyje vis daugėja šeimų…

Redakcija

Fryganės išpažintis: džiaugiuosi išsivadavusi iš lietuviško „kąžmonėspasakys“ sindromo

Po GRYNAS.lt publikuotų straipsnių apie maisto švaistymą, pamaniau, pats metas pasidalinti savo…

Redakcija

Geriausi pusryčiai pasaulyje: Benedikto kiaušiniai

Pasakojama, kad buvęs brokeris pavarde Benedict ieškojo pusryčių, padėsiančių įveikti klaikias pagirias…

Redakcija

Maistas ir vynas. Pagrindiniai derinimo principai

Protingai parinkti vyną – tai profesionalaus someljė pareiga, tačiau šito galima išmokti…

Redakcija

Kaip ir kodėl mes pradėjome valgyti tris kartus per dieną

Dažną lietuvį nustebina tas faktas, jog keistam Jūsų įsitikinimui, kad neva pusryčiai…

Redakcija

Vyrai labiau mėgsta savo motinų, o ne žmonų ruoštą maistą

Tyrimo duomenimis, daugiau nei pusė vyrų labiau mėgsta savo motinų, o ne…

Redakcija

„Čiop Čiop“– maistas „be dramų“ (Interviu)

Apie „Čiop čiop“ jau girdėjo visi, kas mėgsta maistą, o dar daugiau…

Redakcija

Želė – mėgstamiausias lietuvių desertas

Želė pamažu grįžta ant lietuvių stalų ir konkurencinėje kovoje lenkia kitus skanumynus.…

Redakcija

Emocinis valgymas – pagrindinis antsvorio kaltininkas

„Emocinis valgymas, tai problema, kurią turi beveik kiekvienas iš mūsų. Tačiau ne…

Redakcija

Savaitgalio receptas. Omletas su špinatais

Savaitgalio pusryčiams siūlome lengvą, greitai paruošiamą patiekalą, kurį galima gaminti iš visko,…

Redakcija

Patiekalų konkursas atskleidė naujas studentų mitybos tendencijas (Foto)

Vakar, sekmadienį, Kulinarijos studijoje įvykęs studentų kulinarinis konkursas atskleidė, kad šiandien studijuojantys…

Redakcija

Tamsioji ir šviesioji riešutų ir džiovintų vaisių „gyvenimo“ pusė

Kasdienis ir nekasdienis mūsų maistas turėtų teikti naudą sveikatai, aprūpinti vitaminais ir…

Redakcija

Maistas, priverčiantis mus jaustis alkanais

Visai nesvarbu, kokį kiekį maisto jūs suvalgysite, vis vien jausitės alkanas. “Junk…

Redakcija

Maistas gražiai odai ir plaukams

Taigi ką valgyti ir ko vengti, kad plaukai ir oda atrodytų nepriekaištingai.…

Redakcija

Druska: žudikas ar atpirkimo ožys?

Pasaulio sveikatos organizacija (PSO) sako, kad pasaulis yra ne infekcinių ligų „krizės“…

Redakcija

Australiškos Kalėdos kepinant saulei po papuošta palme (Foto, Interviu)

Vienas, galbūt du lėktuvo persėdimai, maždaug pusantros paros virš debesų ar lūkuriuojant…

Redakcija

Kas naujo maisto gaminimo pasaulyje? Burokėliai, socialumas ir kitos vingrybės (Foto)

Mada egzistuoja visur, net ir restoranų ir maisto gaminimo namuose pasaulyje, kuriame…

Redakcija

Maistas komedijose: ir juokinga, ir apmaudu (Video)

Maistas gali būti juokingas! Pyragas, metamas į veidą, maisto mūšis ar banano…

Redakcija

Kas nutinka žmogaus organizmui išgėrus stiklinę kolos

Viena stiklinė kolos iš organizmo pašalina daugybę reikalingų vitaminų, apkrauna kepenis sunkiu…

Redakcija

„Tasty life“: „Svarbiausia skonį jausti galvoje“ (Interviu)

Du pakvaišę kulinarijos entuziastai – Reinaldas ir Alfredas – visai neseniai Vilniuje…

Redakcija

B.Wansinkas: kaip priversti vaikus valgyti morkas (Interviu)

Brianas Wansinkas - išties retos specialybės atstovas, kuris specializuojasi vartotojų elgsenos ir…

Redakcija

„Karklė 2011” – gera muzika vaizdingoje aplinkoje (foto)

Karklės festivalis, vykęs ant vaizdingo jūros kranto, sutraukė išties nemažas minias žmonių.…

Redakcija

„Skanieji“ E: ar visi maisto priedai pavojingi?

Maisto priedai naudojami jau nuo senų laikų. Siekdami apsaugoti maistą nuo gedimo…

Redakcija