Žyma: maistas

„Tasty life“: „Svarbiausia skonį jausti galvoje“ (Interviu)

Du pakvaišę kulinarijos entuziastai – Reinaldas ir Alfredas – visai neseniai Vilniuje…

Redakcija

B.Wansinkas: kaip priversti vaikus valgyti morkas (Interviu)

Brianas Wansinkas - išties retos specialybės atstovas, kuris specializuojasi vartotojų elgsenos ir…

Redakcija

„Karklė 2011” – gera muzika vaizdingoje aplinkoje (foto)

Karklės festivalis, vykęs ant vaizdingo jūros kranto, sutraukė išties nemažas minias žmonių.…

Redakcija

„Skanieji“ E: ar visi maisto priedai pavojingi?

Maisto priedai naudojami jau nuo senų laikų. Siekdami apsaugoti maistą nuo gedimo…

Redakcija

SOS – žirgų prieglaudos globotiniams ėmė trūkti maisto

Pagalbos reikia net tik šunų ir kačių prieglaudoms. Netinkamas elgesys su žirgais…

Redakcija

„Coca-cola” ir „Nescafe“ receptūros Rytų Europai kitokios

Pagrindiniai maisto produktų gamintojai skirtingoms Europos šalims tiekia to paties pavadinimo tačiau…

Redakcija

(Ne)kenksmingi desertai

Negalite be saldumynų? Bet draugė tikina, kad jų atsisakiusi tikrai pagražinsite savo…

Redakcija

Kenksmingiausi, bet deja skaniausi produktai

Taip yra. Tai – kas skanu, lyg tyčia yra kenksminga. Nors pasiusk.…

Redakcija

Tinkami deriniai: ką su kuo valgyti

Mitybos specialistai teigia, kad nuo to, kokius produktus vartosime gamindami vieną ar…

Redakcija

Majonezas – skonio žudikas

Mes taip pamėgome majonezą, kad jo dedame kone į visus patiekalus. Tuo…

Redakcija

Maistas – grėsmė vandeniui

Žemės gyventojai kasmet išmeta milijonus tonų nesuvalgyto maisto likučių tiesiog į šiukšlių…

Redakcija

Už maistą savaitei – nuo 3 iki 1270 litų (Foto)

Knygoje „Alkana planeta“ (Hungry Planet) fotografai Peteris Menzelis ir Faithas D‘Aluisio įamžino…

Redakcija

Lietuvoje – masinė panika dėl cukraus kainų. Kas kaltas?

Turbūt daugelis savaitgalį pastebėjo, kad prekybos centruose žmonės masiškai perka cukraus pakuotes.…

Redakcija

Žalias muilas – pražūtingame amerikietės valgiaraštyje (Foto)

Tempesttė Henderson iš Floridos per savaitę suvalgo 5 gabalėlius muilo, taip pat…

Redakcija

2050-ieji: kaip išmaitinsime 9 milijardus Žemės gyventojų?

XXI-ame amžiuje žmonijos laukia net trys su žemės ūkiu ir maistu susiję…

Redakcija

Kirmėlės šokolade su riešutais – dėl vartotojų kaltės (video)

Vienas lietuviškas portalas šiandien paskelbė apie „Vilniaus pergalės“ juodajame šokolade su riešutais…

Redakcija

Molekulinė gastronomija: ką valgysime rytoj?

Virtuvėse įsivyravo nauja mada. Dabar vyriausiasis virėjas savo klientams gali pasiūlyti, pvz.,…

Redakcija

Mano pusryčiai – dieta

Dietos – pavojingas žaidimas su sveikata ir psichika, todėl specialistai pataria nepasiduoti…

Redakcija

Sveika mityba: devyni būdai sutaupyti

Taupyti maistui verčia tuštėjanti piniginė, tačiau skatina gyvenimo būdas ir noras visur…

Redakcija

„McDonald’s” bandys paneigti nesveiko maisto stereotipą

„Junk food” taip angliškai vadinamas nesveikas maistas, lietuviškai - „šlamštmaistis” arba „mėšlainis”.…

Redakcija

Naudingi receptai Helovino gurmanams (Foto)

Dauguma žmonių Helovino patiekalai asocijuojasi su cukriniais pirštais, šokoladinėmis išsprogusiomis akimis su…

Redakcija