Now Reading
Susipažinkite: jauniausia pasaulyje DJ, pamišusi dėl roko muzikos

Susipažinkite: jauniausia pasaulyje DJ, pamišusi dėl roko muzikos

Susipažinkite: jauniausia pasaulyje DJ

Laikas.lt
Pagal Dailymail.co.uk

Dauguma šešiamečių nerūpestingai žaidžia su savo draugais ir bando tėvų išprašyti leisti ilgiau neiti miegoti. Visgi didžiulei Ozzy Osbourne gerbėjai Amber Jacobs įdomiau groti roko muzikos įrašus – šis pomėgis jai tuoj padės pakliūti į Gineso rekordų knygą ir būti oficialiai pripažinta jauniausia pasaulio didžėja.

Anglijoje gyvenanti Amber, dar žinoma DJ AJ pseudonimu, jau šešis mėnesius leidžia muziką internetinėje stotyje „TBFM Online“ kartu su savo tėčiu Styvu.

„Man labai patinka leisti savo mėgstamas dainas ir klausytis mylimų grupių. Dievinu stovėti prie didžėjaus pulto: groju roko muziką, kuri man daug mielesnė nei bet kas iš „X Factor“, – šypsojosi šešiametė.

Moksleivė, kuri taip pat yra pamišusi dėl sunkiojo metalo žvaigždės Robo Zombie, turi savo eterio laiką tėčio radijo laidoje – čia A. Jocobs pristato mėgstamus įrašus.

„Dukra dirbti laidoje pradėjo maždaug prieš pusę metų. Sėdėdavo studijoje, mačiau, jog jai čia labai patinka, todėl leidau Amber man padėti, o dabar ji turi pusvalandžio trukmės eterį.  Tuo metu viskas būna jos rankose: ji parenka muziką, leidžia dainas ir kalba tarp jų“, – pasakojo gabios mergaitės tėtis Styvas.

48-erių metų internetinės radijo stoties didžėjus teigė, kad jo atžala mokykloje su draugais daugiausia kalba apie muziką ir labai mėgaujasi savo veikla eterio metu: „Leisdama dainas Amber šoka studijoje. Klausytojams ji patinka – yra labai natūrali. Na, nebent šiek tiek per daug kalba“.

Kelių tūkstančių klausytojų auditoriją iš Skandinavijos, Australijos ir Amerikos turinti A. Jacobs oficialiai jauniausia pasaulio didžėja bus pripažinti spalio 28-ąją.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Nepaisant planetos rekordininkės statuso, tuo metu, kai negroja, Amber yra paprasta šešiametė, laisvalaikiu žiūrėtinti „Kempiniuką plačiakelnį“ ir kitus animacinius filmukus.


 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top