Now Reading
„Japoniški” šašlykai

„Japoniški” šašlykai

"Japoniški" šašlykai

Jums reikės:

vištienos filė (kalakutienos filė) – 1,5 kg
sakė arba balto vynas – 1/8 l
sojos padažas – 1/8 l
saldus šery – 4 šaukštas
aliejus – 2 šaukštas
tarkuotas imbieras – 1 šaukštas

Kaip gaminti:

Mėsą supjaustyti vieno kąsnio gabalėliais. Visas kitas sudedamąsias dalis, sudėti į dubenį ir sumaišyti su mėsos gabaliukais. Dubenį gerai uždengti ir palaikyti per naktį šaldytuve.

See Also
Pomidorų sriuba

Mėsos gabalėlius sunerti ant iešmelių. Kepti ant grilio dažnai vartant 5-10 min, kol mėsa įgaus gelsvai rudą spalvą.

Skanaus!


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt