Ingredientai
virtos krevetės, 400 g
šparagai, 500 g
želatina, 2 šaukštai
sausas baltas vynas, 100 ml
1 kiaušinis
citrinų sultys, 2 šaukštai
krapai
druska
Kaip gaminti:
Želatiną užpilkite vandeniu, kad išbrinktų. Šparagus 30 minučių verdkite 2l. pasūdyto ir citrinų sultimis parūgštinto vandens. 300 ml šparagų nuoviro ištirpinkite želatiną. Ataušinkite, sumaišykite su vynu.
Į formeles įpilkite truputį paruošto skysčio, atšaldykite.
Kiaušinį išvirkite kietai, supjaustykite į 4 dalis. Į kiekvieną formelę įdėkite po dalį kiaušinio. Sudėkite šparagus, krevetes, užpilkite likusiu skysčiu, palikite sustingti. Tiekdami papuoškite krapais.
See Also
Skanaus!