Now Reading
Krevetės drebučiuose

Krevetės drebučiuose

Krevetės drebučiuose

Ingredientai
virtos krevetės, 400 g
šparagai, 500 g
želatina, 2 šaukštai
sausas baltas vynas, 100 ml
1 kiaušinis
citrinų sultys, 2 šaukštai
krapai
druska

Kaip gaminti:
Želatiną užpilkite vandeniu, kad išbrinktų. Šparagus 30 minučių verdkite 2l. pasūdyto ir citrinų sultimis parūgštinto vandens. 300 ml šparagų nuoviro ištirpinkite želatiną. Ataušinkite, sumaišykite su vynu.
Į formeles įpilkite truputį paruošto skysčio, atšaldykite.

Kiaušinį išvirkite kietai, supjaustykite į 4 dalis. Į kiekvieną formelę įdėkite po dalį kiaušinio. Sudėkite šparagus, krevetes, užpilkite likusiu skysčiu, palikite sustingti. Tiekdami papuoškite krapais.

See Also
Pyragas su bananais

Skanaus!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt