Now Reading
87-erius metus santuokoje praleidusi pora vis dar nepamiršta romantikos

87-erius metus santuokoje praleidusi pora vis dar nepamiršta romantikos

87-erius metus santuokoje praleidusi pora vis dar nepamiršta romantikos

Laikas.lt
Pagal Dailymail.co.uk

Šiais laikais, kuomet skyrybos yra labai įprastas ir nieko nebestebinantis dalykas, 107-erių Karam  ir jo šimtametė žmona Katari Chang laimingoje santuokoje sugebėjo praleisti… 87 metus!

Sutuoktiniai, susilaukę aštuonių vaikų, dvidešimt aštuonių anūkų į „Gineso“ rekordų knygą šiemet pateks kaip ilgiausiai pasaulyje susituokusi pora.

Karam ir Katari teigia, kad jų laimingo vedybinio gyvenimo paslaptis – rūpinimasis vienas kitu.
„Mano triukas – priversti žmoną juoktis. Pasakoju jai pokštus, o ji šypsosi. Būti juokingu – mano būdas būti romantišku. Girdėjau, kad juokas ilgina gyvenimą – Katari vis dar gyva, todėl turbūt tai veikia. Aš ją labai myliu ir norėčiau kartu praleisti dar 80 metų”,– šypsojosi laimingas pensininkas.

Indų pora, iš gimtosios šalies persikrausčiusi į Angliją, patikino, jog vienas dėl kito stengiasi, bando nustebinti kad ir mažais dalykais, todėl romantika net ir po tiek kartu praleistų metų niekur nedingo.

„Kai buvau jauna, kiekvieną vakarą jam pateikdavau šviežio ir sveiko maisto. Esame vegetarai, todėl atnešdavau daugybę šviežių daržovių bei įsitikindavau, kad Karam jas tikrai suvalgė. Sveikata yra labai svarbu, todėl norėjau rūpintis savo vyru – tam, kad galėtume kartu pasenti“, – pasakojo Katari Chabg.

Moteris teigė, kad net pusšimtį metų jie net nebuvo išsiskyrę ilgesniam laikui: „Visur einame kartu. Jei važiuojame į Indiją aplankyti giminių ar į vestuves, visuomet iš anksto užsitikriname, kad galėsime būti kartu“.

Šios poros santuoka tęsiasi beveik penkeriais metais ilgiau nei dabartinių „Gineso“ knygos rekordininkų, todėl greitu metu jiems bus suteiktas ilgiausiai pasaulyje santuokoje gyvenančių sutuoktinių titulas.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

„Praeityje žmonės klausydavosi. Manau, jog dabar žmonės vienas kito nebesiklauso, nes yra per daug užimti savo darbais, televizija ir kitais dalykais. Santykiuose labai svarbu klausytis, domėtis, kas tau yra sakoma, ir kartu spręsti problemas“, – ilgalaikės santuokos receptą atskleidė Karam.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top