Now Reading
„Laikas.lt“ savaitės TOP komentarai (lapkričio 3 – 9 d.)

„Laikas.lt“ savaitės TOP komentarai (lapkričio 3 – 9 d.)

„Laikas.lt“ savaitės TOP komentarai (lapkričio 3 – 9 d.)

Laikas.lt

Skaitytoja, pasirašiusi kaip „gerbėja“, praėjusios savaitės TOP komentarų apžvalgą pavadino pikta. Džiaugiamės, kad ši rubrika jau turi savo gerbėjų ir priimame pastabą dėl piktumo. Sunshine lollipops and rainbows, nusiimame kandumą ir pradedame:

5 vieta: tai nesveika, esė konkurso dalyvio darbą įvertino komentatorius „bir bir pavasari“. Ir dar sakote mums nebūti piktiems! Na bet nebijokite komentarų ir siųskite mums esė – geriausiųjų laukia publikavimas ir knygos. Visa informacija apie konkursą – čia.
 
4 vieta: tai blogai,kad ismete pro langa,o jei jis kantrus,isliks musu kraste,o gal tai patele,pavasari ju bus jau visas tuntas. Straipsnis: „Skaitytojų akimis. Su bananais iš parduotuvės parsinešė ir kolumbietišką tarakoną“. Jei pasaulio pabaiga neateis šiemet pasibaigus Majų kalendoriui, ji tikrai ateis pavasarį, kada mus užpuls kolumbietiški tarakonai. Melskimės, tas tarakonas nebūtų kantrus.
 
3 vieta: Katinai mažiau problemų kelia :), – Feisbuke rašo viena ištikimiausių mūsų skaitytojų Zivile Zofija. Linkėjimai jai! Beje, apie ką ji taip atsiliepia? Žinoma, apie vyrus.
 
2 vieta: Kazkas gana rimtus dalykus manau panaudoja komerciskai. bus koks renginys ar dar kas. Kontekstas. Bravo, Šerlokai!
 
1 vieta: <...> As Pauliau manau esi nuostabus zmogus.kiek visiem padejes,ir niekad ne nepasakes…aciu tau! Ir padek Dieve daugiau tokiu zmoniu kaip tu! Turi auksine sirdi zmogau! Isties toks jaunas bet tiek stengiesi ir pasiekes esi! Dziugu ziuret! Ne tai kaip tie jauni kvaili prasigere kiekviena savaitgali geria ir tik dirba kad patisint nieko neturi del to pavydi! Nekreipk demesio pauliau i tokius neverta! Sekmes tau ir toliau ir gyvenime ir radijoje! Visa tai tik mano nuomone! O pauliau zinok pavydes tau dar daug kas ir keiks ir prakeikt bandys bet dievas mato viskas jiem patiem sugrysta <...>. Komentaro autorius – „Emigrantas“. Straipsnis: „Emigrantų radijo „Svetur“ įkūrėjas: „Norime kad lietuviams būtų linksmiau“
 
Atsižvelgę į epitetus mes sukūrėme naują emigrantų radijo įkūrėjo Pauliaus portretą:

Susitiksime kitą savaitę, nepamirškite komentuoti, o mes nepamiršime skaityti!


„Laikas.lt“ komentatoriai – kol kas nedidelė, bet redakciją kasdien nustebinanti bendruomenė. Niekada nežinai, ką po slapyvardžiais pasislėpę internautai pamanys apie vieną ar kitą straipsnį, kaip sureaguos į „Laiko“ nuorodas „Facebooke“. Dažnai tarp jų minčių pasitaiko tikrų aukso grynuolių, kurių neįamžinti būtų nuodėmė. Dėl to portale startavo geriausių savaitės komentarų rubrika.

Kiekvieną penktadienio popietę išrinksime penkis įdomiausius, linksmiausius, keisčiausius ir kitaip dėmesį traukiančius komentarus, savaitės bėgyje parašytus „Laikas.lt“ portale ar „Facebooke“, išrikiuosime juos nuo penktos vietos iki pirmos ir paskelbsime portale.

Visas esamas ir būsimas geriausių savaitės komentarų apžvalgas rasite paspaudę šią nuorodą.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top