Now Reading
Išmokite tinkamai paryškinti akis

Išmokite tinkamai paryškinti akis

Išmokite tinkamai paryškinti akis

Alfa.lt

Makiažas – galingas grožio ginklas. Tokiu būdu galima paslėpti trūkumus ir paryškinti privalumus. Tačiau labai svarbu žinoti, kaip tinkamai pasidažyti.

Akys – sielos veidrodis. Tad atskleiskite jų grožį su tinkamu makiažu.

MĖLYNAKĖS

Jei norite, kad jūsų mėlynos akys atrodytų išraiškingiau, naudokite tinkamus akių šešėlius. Ruda, smėlio ir sidabrinė labiausiai tiks mėlynakėms. Spalvų geriau nemaišyti.

RUDAKĖS

Rudų akių savininkėms tiks auksiniai, gelsvai rudi ir mėlynų atspalvių šešėliai. Šios spalvos tikrai išryškins jūsų akių grožį.

ŽALIAAKĖS

Makiažo meistrai siūlo naudoti purpurinę, mėlyną, sidabrinę ir rožinę spalvas.

PAGYVINTI AKIS

Jūsų akys atrodo apsiblaususios? Pabandykite pagyvinti jas su persikinės ar smėlio spalvos pieštuku, nubrėžiant linijas palei vidinės akies kontūrą nuo vieno kampučio iki kito.

BLAKSTIENOS

Blakstienų rietiklis – nepamainoma grožio priemonė. Jeigu jūsų blakstienos tiesios ar nukreiptos žemyn, rietiklis tikrai padės jas pakelti į viršų.

AKIŲ TUŠAS

Tai – priemonė, kuri atskleidžia ir išryškina akis. Kartais nereikia kitų priemonių, kad akys atrodytų nuotaikingos ir ryškios.

ŠVIESŪS ŠEŠĖLIAI

Kitas būdas pagyvinti savo akis – tai panaudoti truputį baltų šešėlių akių kapučiuose netoli ašarų liaukų. Tik truputėlis baltų šešėlių ir jūsų akys atrodys visiškai kitaip.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

NEUTRALI LŪPŲ SPALVA

Pagalvokite, į ką labiausiai norėtumėte atkreipti dėmesį: ar į akis, ar į lūpas. Jei pasirinkote akis, lūpas patartina dažyti neutralia spalva.

DIRBTINĖS BLAKSTIENOS

Tai – nepamainoma priemonė toms, kurios negali pasigirti tankiomis blakstienomis. Tačiau verta žinoti, kad jas geriau naudoti tik ypatingomis progomis, o ne kasdien.

AKINIAI

Nešiojate akinius? Nesijaudinkite, jūs taip pat galite savo akis padaryti išraiškingesnėmis. Naudokite šviesų makiažą akims, nes jis padės paslėpti šešėlius, atsirandančius nuo akinių.

 


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top