Now Reading
Apsinuoginusių Kate Moss ir Rihannos duetas blogų mergaičių fotosesijoje (foto, video)

Apsinuoginusių Kate Moss ir Rihannos duetas blogų mergaičių fotosesijoje (foto, video)

Apsinuoginusių Kate Moss ir Rihannos duetas blogų mergaičių fotosesijoje (foto

Laikas.lt
Parengta pagal Dailymail.co.uk. 

Skandalų nevengianti atlikėja Rihanna dar kartą suintrigavo aplinkinius – šį kartą pusnuogė pozuodama žurnalo „V Magazine“ viršeliui su vienu garsiausių pasaulio modelių Kate Moss. Savo laiku, Kate skaldalėliais nenusileisdavo Rihannai. Štai jums darnus, blogų mergaičių duetas – drąsus ir atviras, fotografo Mario Testino fotosesijoje.

Naujausiame „V Magazine“ žurnalo numeryje, kuris pasirodys vasario mėnesio gale, susitinka dvi, neginčytinai seksualios muzikos ir mados pasaulio blogiukės. 25 metų, šiuo metu itin populiarios dainos „The Diamonds“ atlikėja ir 39-ių Kate Moss pirmą kartą susitiko dar 2009 metais mados renginyje „MET Gala“. Vėliau, jų keliams susikirtus dar kartą, kai Rihanna tarėsi su fotografu Mario Testino dėl naujos fotosesijos, šalimais kaip tik buvo Kate Moss. Nugirdusi fotografo ir Rihannos pokalbį, ji pasisiūlė fotografuotis kartu. Žurnalo viršelis bus dvigubas – vienoje pusėje puikuosis labiau apsinuoginusi Kate, kitame mažiau apsirengusi Rihanna. Kuri iš jų „blogesnė”?..

Šiandien galime pamatyti ir įvertinti dviejų, blogų mergaičių intriguojančios fotosesijos rezultatą. Procesą galite pamatyti vaizdo įraše. 

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top